© Getty Images

Nå blir it-jenta designer

Kaia Gerber (16) har allerede tatt motebransjen med storm. Nå inngår hun et designsamarbeid med Karl Lagerfeld.

Kaia Gerber ble kjent over natten etter hennes første moteuke i 2017, særlig da hun briljerte på catwalken for YSL i Paris - med eiffeltårnet i bakgrunnen. Det er ikke vanskelig å skjønne hvor hun har fått sine gaselleben og sjarmerende smil fra fra. Hennes mor er nemlig Cindy Crawford, 80-tallets store supermodell.

Tidligere i år ble det kjent at it-jenta nå skal designe sin første kolleksjon. Designeren Karl Lagerfeld har plukket ut Kaia som gjestedesigner, og deres første prosjekt sammen skal inneholde både solbriller, sko og smykker.

'Karl Lagerfeld x Kaia' skal lanseres i en rekke motebyer, blant annet Los Angeles, New York og Paris i september - før du kan finne produktene online eller i en av Karl Lagerfelds butikker.

Tommy Hilfiger har som kjent samarbeidet med Gigi Hadid i flere sesonger, noe som har gitt mersalg og stor oppmerksomhet til det amerikanske merket. Nå får vi se om Karl Lagerfelds egen linje får samme effekt. Vi har i alle fall stor tro på Kaia som designer - og gleder oss til slutten av måneden, når klærne slippes i butikk!

Under kan du se de første bildene fra kolleksjonen, som ble sluppet på Instagram for få dager siden. Fra det vi kan se er kolleksjonen både sporty og glamorøs, og noe av meningen med kolleksjonen er å få frem jetset-livet til den unge designeren, som pendler mellom Paris - LA og New York.

Leste du: Pernille Teisbæk med egen kleskolleksjon