© Kari Traa

Kari Traa med ny vårkolleksjon

Sportsmerket Kari Traa lanserer denne sesongen tre varianter av ullundertøy og treningstøy i brandnært design og spreke farger.

Den 20. mars er det vårjevndøgn og vi ønsker vår og sommer velkommen. Sportsmerket Kari traa markerer dagen ved å skifte fokus fra den tyngre vinter-ullen til lett og tynn vår-ull. Denne sesongen gir Kari Traa oss flere varianter å velge mellom, beregnet til både fjellturer og innendørs trening.

Kari Traa Tikse ullsett

Tikse ullsett i fargene Soft og Cloud. Bukse 599 kr / Genser 649 kr

Tidligere freestylekjører og olympisk mester Kari Traa har siden 2002 hatt sitt egen klesmerke med fargerikt sports; og fritidstøy. Denne sesongen er hun ute med en ny kolleksjon som består av tre varianter, Tikse, Mønster og Svala - som alle er beregnet til forskjellig bruk og har forskjellige mengde ull deretter.

Tikse er en lett merinoull som holder deg varm, med mesh-partier for økt ventilering. Beregnet for fjellturer eller ski i påsken. Mønster er en ull-mix serie laget av en blanding mellom merinoull (60%) og Modal (40%). Passer fint til skiturer, andre utendørsaktiviteter og innendørstrening. Svala er en teknisk serie laget for høyintensiv trening. Passer til både inne- og utendørs aktivitet som skiturer med høy intensitet, sykling og løping.

Så er det bare å ønske god tur; og treningslyst!

Kari Traa Svala tights i fargen surf

Kari Traa Svala tights i fargen surf, 549 kr.

Kari Traa Mønster genser i fargen Jeans

Kari Traa Mønster genser i fargen Jeans, 699 kr.

Kari Traa Svala singlett i fargen Fruit,

Kari Traa Svala singlett i fargen Fruit, 399 kr.