© Getty Images

Kate Moss lanserer smykkekolleksjon!

Verdens mest profilerte modell designer smykker inspirert av måner og stjerner

Kate Moss slutter aldri å overraske. I helgen kom nyheten om at supermodellen lanserer sin første smykkekolleksjon sammen med det brasiliansk merket Ara Vartanian. Kolleksjonen består av delikate smykker, øredobber og ringer - de aller fleste i 18 karat gull.

Leste du? Dette er de mest populære loppis-appene

Det var i 2012 at modellen kom over det brasilianske merket da hun besøkte butikken til Ara Vartanian i São Paulo. Hun forelsket seg ved første øyekast, og har siden gått iført designet både på fritiden og på den røde løperen. Stjerner som Madonna, Selena Gomez og toppmodell Alessandra Ambrósio har også blitt avfotografert med de iøynefallende smykkene. Takket være Kates første besøk, åpnet Ara sin første butikk i London i fjor. Nå fortsetter de suksessen sammen.

"Smykkene må ha en mening og må kunne brukes hver eneste dag", uttaler Kate Moss til britiske Vogue.

Kampanjebildene til Kate Moss x Ara Vartanian er skutt av fotograf Fenton Bailey ikke langt fra hjemstedet til Kate selv. Bildene gir en slags hippievibb, blandet med romantikk og en naturlig tilnærming. Naturstener, måner, stjerner og perler er å finne blant smykkekolleksjonen, som kan kjøpes allerede neste uke.

Fikk du med deg? Vårtrend: Tropisk print