"Kjedelige" plagg vi ikke kan leve uten

Her er tingene som er fast inventar i garderoben til moteredaktørene. Har du dem alle?

© Anna Stokland
1 / 10

Selv om vi elsker å følge de nye trendene innen mote, kommer vi alltid tilbake til klassikerne som kommer igjen sesong etter sesong.

Det lønner seg å investere i klassiske plagg, ettersom de kan brukes over lengre tid og kan fint egne seg til å kombinere med mer trendy ting. Og så kan de redde enhver kleskrise.

Vi har satt sammen våre foretrukne tidløse stiler, som også bør bli en del av garderoben din.

Les også: Jane Birkin om sitt beste antrekk - noensinne!

app001prod
2 / 10

Sorte pumps

Et par klassiske, sorte pumps slår aldri feil. Bruk dem til å piffe opp ditt hverdagsantrekk, eller til en festlig kveld på byen.

COS
Pumps med firkantet tupp
1.500 kr.

hvittskjorte
3 / 10

Den hvite T-skjorten

Det kan virke kjedelig å bruke pengene på en enkel hvit T-skjorte, men vi kan garantere at du aldri kommer til å angre på dette kjøpet! Den er et av de mest anvendelige plaggene du har i garderoben og kan brukes til jeans, dressbukser, skjørt og shorts.

ARKET
Hvit T-skjorte,
170 kr.

A70090-900_D
4 / 10

Skinnjakken

Invester i en svart skinnjakke i god kvalitet. Du kan bruke den med alt du har i klesskapet, og den blir bare finere med årene.

ACNE STUDIOS
Skinnjakke
13.500 kr

download-5
5 / 10

Veske

En lekker skinnveske som verken er for liten eller for stor er uunnværlig. Velg en klassisk modell med en vri, for eksempel et annerledes håndtak - ikke så sprøtt at du blir lei av den, men heller ikke for kjedelig.

RALPH LAUREN hos boozt.com
Skinnveske
2.899 kr

6048548806_1_1_16
6 / 10

En pen blazer

Mangler antrekket ditt prikken over i-en? En velsittende blazer kan utgjøre en enorm forskjell for antrekket og stilen din. Du kan enten du gå etter en klassisk svart, en variant i en oppsiktsvekkende farge eller en rutete versjon.

MASSIMO DUTTI
Blazer*
1.499 kr.
*

Skinny jeans © RE/DONE
7 / 10

De perfekte skinny jeans

Jeansmoten skifter konstant, men vi vender alltid tilbake til skinny jeans. Når du først finner paret som sitter perfekt, tar du dem aldri av igjen.

Skinny jeans, Tiger of Sweden hos zalando.no, 1.295 kr.

download-6
8 / 10

Hvite sneakers

Nordmenn er gale etter sneakers, og de må gjerne være både chunky og fargerike. Et par klassiske, hvite sneakers er dog det mest stilfulle valget, og vi foretrekker en modell hvor både sålen og overdelen er hvit.

CONVERSE hos boozt.com
Sneakers,
920 kr.

app005prod
9 / 10

Skjorten

Vet du hva som redder Victoria Beckham fra kleskriser? En oversized, hvit skjorte. Kombiner den med et par skinny jeans, en blazer og et par sorte pumps, og du har et antrekk som passer til alle anledninger.

& OTHER STORIES
Skjorte i organisk bomull
690 kr.

hmgoepprod2
10 / 10

Trenchcoaten

En beige trenchcoat har vært en garderobeklassiker helt siden Burberry introduserte plagget i motebildet. Heldigvis har flere prisvennlige merker laget sine varianter av trenchcoaten, så det finnes en modell for enhver lommebok.

H&M
Trenchcoat
699 kr**.