"Kjedelige" plagg vi ikke kan leve uten

Her er tingene som er fast inventar i garderoben til moteredaktørene. Har du dem alle?

© Anna Stokland
1 / 10

Selv om vi elsker å følge de nye trendene innen mote, kommer vi alltid tilbake til klassikerne som kommer igjen sesong etter sesong.

Det lønner seg å investere i klassiske plagg, ettersom de kan brukes over lengre tid og kan fint egne seg til å kombinere med mer trendy ting. Og så kan de redde enhver kleskrise.

Vi har satt sammen våre foretrukne tidløse stiler, som også bør bli en del av garderoben din.

Les også: Jane Birkin om sitt beste antrekk - noensinne!

Hvit T-skjorte © Arket
2 / 10

Den hvite T-skjorten

Det kan virke kjedelig å bruke pengene på en simpel, hvit T-skjorte, men vi kan garantere at du aldri kommer til å angre på dette kjøpet!

Hvit T-skjorte, Arket 170 kr.

Sorte pumps © Cos
3 / 10

Sorte pumps

Et par klassiske, sorte pumps slår aldri feil. Bruk dem til å piffe opp ditt hverdagsantrekk, eller til en festlig kveld på byen.

Pumps, Cos 1.350 kr.

Sort skinnjakke belte © Acne Studios
4 / 10

Skinnjakken

Invester i en svart skinnjakke i god kvalitet. Du kan bruke den med alt du har i klesskapet, og den blir bare finere med årene.

Skinnjakke, Acne Studios 12.500 kr.

Veske © Mansur Gavriel
5 / 10

Veske

En lekker skinnveske som verken er for liten eller for stor er uunnværlig. Velg en klassisk modell med en vri, for eksempel et annerledes håndtak - ikke så sprøtt at du blir lei av den, men heller ikke for kjedelig.

Veske, Mansur Gavriel 5.400 kr.

Beige blazer © Frankie Shop
6 / 10

En pen blazer

Mangler antrekket ditt prikken over i-en? En velsittende blazer kan utgjøre en enorm forskjell for antrekket og stilen din. Du kan enten du gå etter en klassisk svart, en variant i en oppsiktsvekkende farge eller en rutete versjon.

Blazer, Sandro, 2.945 kr.

Skinny jeans © RE/DONE
7 / 10

De perfekte skinny jeans

Jeansmoten skifter konstant, men vi vender alltid tilbake til skinny jeans. Når du først finner paret som sitter perfekt, tar du dem aldri av igjen.

Skinny jeans, Tiger of Sweden hos zalando.no, 1.295 kr.

Hvite sneakers © Converse, Naked
8 / 10

Hvite sneakers

Nordmenn er gale etter sneakers, og de må gjerne være både chunky og fargerike. Et par klassiske, hvite sneakers er dog det mest stilfulle valget, og vi foretrekker en modell hvor både sålen og overdelen er hvit.

Sneakers, Converse hos Boozt.com 700 kr.

Hvit skjorte © & Other Stories
9 / 10

Skjorten

Vet du hva som redder Victoria Beckham fra kleskriser? En oversized, hvit skjorte. Kombiner den med et par skinny jeans, en blazer og et par sorte pumps, og du har et antrekk som passer til alle anledninger.

Skjorte, & Other Stories 690 kr.

Klassisk trenchcoat i beige med belte © Mango
10 / 10

Trenchcoaten

En beige trenchcoat har vært en garderobeklassiker helt siden Burberry introduserte plagget i motebildet. Heldigvis har flere prisvennlige merker laget sine varianter av trenchcoaten, så det finnes en modell for enhver lommebok.

Trenchcoat, Mango 1.799 kr.

Mer om Mote? Motta Costumes nyhetsbrev