Klassiske, men likevel moderne plagg fra HALLHUBERS nye kolleksjon gjør at vi gleder oss til høsten!
© HALLHUBER

Kolleksjonen som gjør at vi vil sitte i en lounge og sippe martinis

Tenk klassisk 60-tallsstil med en blanding av stilren modernisme. Denne kolleksjonen gir oss lyst til å kanalisere vår indre heltinne fra Hollywoods glansdager.

Husker du de knallsterke kvinnene fra de gamle Hollywood-filmene? Da kvinnene gikk fra å være søte og yndige biroller til å virkelig å markere seg som modige, sterke og uavhengige hovedroller på filmlerretet. Det er vibbene vi får fra HALLHUBER nye Lounge Lover-kolleksjon – og vi elsker det!

Vi inspireres til å kanalisere vår indre heltinne fra Hollywoods glansdager, og kle oss i plagg inspirert av sofistikerte 60-tallskvinner blandet med en god dose stilren modernisme.

Sett sammen et helt antrekk i samme farger og eventuelt forskjellige nyanser for et monokromatisk antrekk. HALLHUBER.
© HALLHUBER.

Lounge Lover

De luksuriøse materialene og ikke minst – de klassiske silhuettene i HALLHUBERS nye kolleksjonen får oss til å tenke på Pan Am Airways elegante flyvertinneuniformer på 60-tallet, og gir oss en umiddelbar lyst til å finne en minimalistisk lounge med dempet belysning, hvor vi kan nippe på luksuriøse martinis.

Nøkkelplaggene i kolleksjonen er blondekjoler, silkebluser, ullkåper og finstrikkede pologensere og skjørt. Både geometriske og organiske mønster setter prikken over i-en i den hete 60-tallsstilen.

Fargepalletten ligger i behagelige, men uttrykksfulle jordtoner med alt fra konjakkfarget til kamelfarget, kremhvitt og svart. Snittene er feminine og klassiske, men oser likevel av styrke og fryktløshet.

Grafiske mønstre typisk for 60-tallet setter prikken over i-en i HALLHUBER Lounge Lover-kolleksjon.
© HALLHUBER

Stiltips:

Kombiner forskjellige farger og mønstre fra HALLHUBERS Lounge Lover-kolleksjon for et klassisk antrekk à la 60-tallets ”power women”.

For å skape en mer moderne og stilren look kan du sette sammen et helt antrekk i samme farge fra topp til tå. Dette kalles monokromatisk stil, og er også er noe av det heteste i motebildet denne sesongen.

Sett sammen et helt antrekk i samme farger og eventuelt forskjellige nyanser for et monokromatisk antrekk.
© HALLHUBER