Manolo Blahnik endelig til Norge  Vincci
© GettyImages

Manolo Blahnik endelig til Norge

Hvem husker Carrie Bradshaws blå diamantsko fra Manolo Blahnik?

Carrie Bradshaw elsker sine Manolo Blahnik-sko, og det gjør også vi. Nå tar endelig den luksuriøse multibrandbutikken Vincci i Oslo inn det spanske skomerket.

– Manolo Blahnik er et ikonisk merke, og nettopp modellen «Hangisi» som Carrie bruker i en scene i filmen har det vært en stor etterspørsel etter de siste årene. Vi gleder oss til å ta den ut på det norske markedet, sier Silje Chantel Johnsen, innkjøper hos Vincci.

Fra scenen hvor Mr. Big og Carrie gjenforenes over et par Manolo Blahnik-sko.
© Sex & the City

Det er ingen tvil om at Manolo Blahnik har revolusjonert moten med sitt fantastiske skodesign. I tillegg til å ha en fast plass på føttene til Carrie i Sex and the City, og i serien Absolutely Fabulous, vant Blahnik kostymepris for sitt ikoniske design i filmen Marie Antoinette, og de siste årene blitt et synonym på luksus og eleganse. Ikke rart stilikonet Olivia Palermo valgte Blahnik da hun giftet seg med Johannes Huebl i 2014.

Shoppingguide: Butikkene du må besøke i Oslo!

Kolleksjonen vil stå i butikk fra 1.mars, ogVincci vil være den eneste butikken i Norge som selger de luksuriøse skoene.

– Manolo Blahnik har lenge vært et merke norske kvinner bare har hatt tilgang til via nettet eller i utlandet. Samarbeidet med Manolo Blahnik vil tilføre vår allerede eksklusive varepakke en unik nyhet. Vincci er internasjonalt anerkjent, og er et naturlig hjem for merket i Norge, sier Silje Chantel Johnsen.

Fått med deg? Christian Dior selges endelig i Norge!

Manolo Blahnik er en spansk moteskaper, og har over 40 år skapt de mest etterspurte high-end skoene for kvinner på markedet. Han designer alt fra klassiske flate sko til spennende høye hæler, og har blant annet hatt designsamarbeid med Rihanna og Sofia Coppola.