Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Manolo Blahnik endelig til Norge  Vincci © GettyImages

Manolo Blahnik endelig til Norge

Hvem husker Carrie Bradshaws blå diamantsko fra Manolo Blahnik?

Carrie Bradshaw elsker sine Manolo Blahnik-sko, og det gjør også vi. Nå tar endelig den luksuriøse multibrandbutikken Vincci i Oslo inn det spanske skomerket.

– Manolo Blahnik er et ikonisk merke, og nettopp modellen «Hangisi» som Carrie bruker i en scene i filmen har det vært en stor etterspørsel etter de siste årene. Vi gleder oss til å ta den ut på det norske markedet, sier Silje Chantel Johnsen, innkjøper hos Vincci.

Fra scenen hvor Mr. Big og Carrie gjenforenes over et par Manolo Blahnik-sko. © Sex & the City

Det er ingen tvil om at Manolo Blahnik har revolusjonert moten med sitt fantastiske skodesign. I tillegg til å ha en fast plass på føttene til Carrie i Sex and the City, og i serien Absolutely Fabulous, vant Blahnik kostymepris for sitt ikoniske design i filmen Marie Antoinette, og de siste årene blitt et synonym på luksus og eleganse. Ikke rart stilikonet Olivia Palermo valgte Blahnik da hun giftet seg med Johannes Huebl i 2014.

Shoppingguide: Butikkene du må besøke i Oslo!

Kolleksjonen vil stå i butikk fra 1.mars, ogVincci vil være den eneste butikken i Norge som selger de luksuriøse skoene.

– Manolo Blahnik har lenge vært et merke norske kvinner bare har hatt tilgang til via nettet eller i utlandet. Samarbeidet med Manolo Blahnik vil tilføre vår allerede eksklusive varepakke en unik nyhet. Vincci er internasjonalt anerkjent, og er et naturlig hjem for merket i Norge, sier Silje Chantel Johnsen.

Fått med deg? Christian Dior selges endelig i Norge!

Manolo Blahnik er en spansk moteskaper, og har over 40 år skapt de mest etterspurte high-end skoene for kvinner på markedet. Han designer alt fra klassiske flate sko til spennende høye hæler, og har blant annet hatt designsamarbeid med Rihanna og Sofia Coppola.

Mer om Mote? Motta Costumes nyhetsbrev