Marc by Marc Jacobs legges ned!

Det er slutten på en æra: Marc Jacobs har bekreftet at merkevaren Marc by Marc Jacobs avsluttes. Les mer om hva designeren sier om fremtiden!

Det kom overraskende på de aller fleste i bransjen da nyheten ble annonsert. Marc Jacobs bekreftet for Women's Wear Daily at søsterselskapet Marc by Marc Jacobs skal legges ned!

– Det var ikke ment å være en underlinje eller en billigutgave, sier Marc Jacobs til Woman's Wear Daily om sammenslåingen av de to merkene og fortsetter:

– Jeg kler meg i alt fra American Apparel for Adidas til Marc Jacobs til Prada. Jeg elsker å blande merker, dyre og billige, alle kontrastene, det dagligdagse og det ekstraordinære.

I skrivende stund er det fortsatt usikkert hva fremtiden vil bringe for Katie Hillier og Luella Bartley, som i dag har det kreative ansvaret for Marc by Marc Jacobs, og designeren har ennå ikke bestemt seg for hvor han skal plassere sine to kollegaer.

Det gjenstår å se hva som vil skje med mer enn de 200 Marc by Marc Jacobs-butikkene som finnes over hele verden. Sebastian Suhl som er administrerende direktør i Marc Jacobs, sier at han håper at nedleggelsen av Marc by Marc Jacobs vil føre til ekstra mye oppmerksomhet rundt merket, og at de får solgt ut alle varene i butikkene. Hvor veien går videre er foreløpig ukjent.

Det er triste nyheter for oss i redaksjonen at vi må si farvel til Marc by Marc Jacobs, men vi gleder oss til å se hvordan den lekne lillesøsteren videre vil leve i Marc Jacobs-kolleksjonene.

Stylista tipser om godbitene du bør sikre deg før det er for sent. Du finner dem HER.