podcast leandra medine manrepeller motenytt motenyheter
© Getty Images

Podcastene vi hører på

Vi har plukket ut de beste og mest lærerike podcastene for alle moteinteresserte!

Podcast er som musikk for øret - i alle fall om du finner en du virkelig faller for. I et hav av både internasjonale og norske podcaster, har redaksjonen plukket ut de vi synes er aller best. Skal du trene, reise, jobbe, sløve på sofaen eller rydde i ferien? Da er det ikke noen tvil - sett på deg head-settet og finn din favoritt!

Oh Boy by Man Repeller

Liker du shopping, politikk og humor? Motepersonlighet og blogger Leandra Medine har utvidet nettsiden sin, og lanserte sin egen podcast i 2015. Serien er blitt svært populær - ikke overraskende av hennes fans som har fulgt henne siden lanseringen. Det er filmskaperen Jay Buim som er programleder, hvor han tar oss med inn i Manrepellers verden.

Women of the Hour

Lena Dunham har ikke bare skapt tidenes jenteserie Girls, men også en ekte, herlig og fengende podcast. Podcasten minner selvfølgelig om Girls, der både vennskap, kropp, kjærlighet og arbeidslivet er i fokus. I episodene får vi blant annet hilse på skuespiller Emma Stone og tidligere Girls-skuespiller Jemima Kirke, som spiller Jessa.

American Fashion Podcast

Liker du mote slik som oss i redaksjonen er dette podcasten for deg. American Fashion Podcast tar deg med bak kulissene i industrien, intervjuer fotografer, journalister, designere og stylister. Podcasten kan bli litt for intens og nerdete om du ikke jobber i industrien - men ønsker du å lære mer om mote og dens historie er den absolutt verdt et forsøk.

Ida med hjerte i hånden

Har du kjærlighetssorg, aldri funnet kjærligheten eller opplevd utroskap? I den ærlige podcasten til Ida Fladen får vi i et innblikk i kjente personers kjærlighetsliv. Ida intervjuer blant annet Lisa Tønne, som har tilgitt utroskap. Hun snakker med komikeren Herman Flesvik om det å komme over et brudd, Instagram-stjernen Jørgine "Funkygine" om det å gå fra sin mann og faren til hennes to barn på grunn av utroskap og med Else Kåss Furuseth, som er singel, men nyter livets glade dager. Interessant og lærerikt!

Les også: Versaces dramatiske historie på Netflix

Lena Dunham

© Getty Images

Stil

Vil du lære om hvorfor det er trendy å bruke t-skjorter med logo, hvordan rosa plutselig ble sesongens it-farge og hva Justin Bieber har med mote å gjøre er den svenske podcasten Stil midt i blinken. Hver fredag kl 10 dykker programlederen ned i spennende temaer som opptar bransjen. Ønsker du å lære mer om motehistorie og få en oppdatering på nyhetsbildet er dette definitivt stedet å begynne.

Fashion No Filter

Bloggeren Camille Charrière er bosatt i London, og har en garderobe til å dø for. Nå har den franske it-jenta lansert en mote-podcast sammen med Monica Ainley, hvor de snakker om Instagram-profiler de stalker, restaurant-tips og gryende trender. I hver episode tar de for seg et tema som de prater rundt. En lystig og dagsaktuell podcast for deg som trenger inspirasjon.

Friår

Ulrikke Falch, bedre kjent som Vilde fra Skam lanserte i fjor en humoristisk, moro og interessant podcast kalt Friår. Her diskuterer hun og hennes kollega, Elisa Askim kjærlighet, Tinder-dating, seksualitet, lykke og ulykke. Litt barnslig, litt viktig og litt dagsaktuell - akkurat slik vi liker det!

Tusvik & Tønne

Komikerparet Lisa Tønne og Sigrid Bonde Tusvik står bak en av Norges mest populære og suksessrike podcaster. Duoen snakker om alt fra A til Å hver eneste uke, og er ikke redd for å ta opp temaer ingen andre tør å snakke om. Tusvik og Tønne er blitt et sted hvor de får tømme seg, og har resultert i både stand-up show, en nettbutikk og tusenvis av fans.

Synnøve og Vanessa

Ærlig, morsom og underholdende! Synnøve Skarbø og Vanessa Rudjord lanserte podcasten sin i 2017, og er allerede en av manges favoritter. Len deg tilbake og få et innsyn i livet til to bestevenninner, der begge har bakgrunn fra motebransjen. Vanessa lever nå av bloggen sin og Synnøve er blitt forfatter og har allerede gitt ut to bøker om rydding og orden. Les mer her.

Janka og Martes podcast

Influenceren Janka Polliani og radiostemmen og TV-personligheten Marte Bratberg traff hverandre under en TV-innspilling for knappe to år siden. Det var kjærlighet ved første blikk, som de tidligere har uttalt, noe som første til deres første podcast sammen. Vi blir med bak fasaden til det som ser ut som et polert liv i sosiale medier, og får kjenne på at alt kanskje ikke er som det ser ut som. Fylleangst, prestasjonsangst og kjærlighet er noen av temaene som snakkes om i podden til jentene.