© Burberry Pre-Fall 2020

Collage the Shop åpner nettbutikk

Costume-leserne får nå 10% prisavslag! Se rabattkoden her.

Den store multibrand nettbutikken Collagetheshop.com åpner torsdag 1. oktober, og norske kunder kan dermed glede seg over muligheten til å klikke hjem mote og tilbehør fra store internasjonale motehus.

Collage er grunnlagt av Group 88 som har mer enn 30 års erfaring som ledende distributør av luksusvarer. Group88 sier til Costume at utvidelsen har vært i kortene en stund:

– Vi har lenge ønsket å kunne nå ut til hele Norge, og ikke bare Oslo og hovedstadsområdet. Vi føler at onlinedelen er en nødvendighet for fremtidens retail, både i form av produktene, men også kommunikasjon og branding. Etter 30 års erfaring innen detaljhandel har vi blitt eksperter når det gjelder våre markeder og kundenes behov. Vi gleder oss til å kunne tilby vår ekspertise og produkter til en større base av kunder gjennom collagetheshop.com.

Bredt utvalg av luksusbrands

Collage the Shop fører et bredt utvalg av ledende internasjonale high-end luksusmerker som Balenciaga, Bottega Veneta, Burberry, Gucci, Saint Laurent and Valentino, som nå vil være kun et klikk unna for norske fans av de store motehusene.

Spesial-tilbud til Costume-leserne!

Nå har vi gleden av å tilby Costume-leserne en unik rabatt når du handler fra Collagetheshop.com

Fra torsdag 1. oktober kl 12 fram til midnatt søndag 4. oktober får du 10% avslag på alle kjøp fra nettbutikken.

Du skal bruke koden COSTUME10 så blir 10% trukket fra din pris ved betaling.

God shopping!