Dior har åpnet butikk i Oslo

Det franske motehuset åpner sin første butikk i skandinavia, og valget har falt på en av Oslos mest eksklusive handlegater.

Knapt et år etter at Dior åpnet dørene til Dior Beauty Boutique på Steen&Strøm i Oslo, var det klart at det franske motehuset igjen skulle ekspandere. Plakatene har lyst mot forbipasserende i ukesvis og nå annonserer motehuset endelig åpning av sine splitter nye butikk i hjertet av Oslo.

DIOR OSLO: Den nyåpnede Dior-butikken i Nedre Slottsgate 13.

© Jonathan Taylor

Med luksusbutikker som perler på en snor føyer det ikoniske motehuset Dior seg inn i rekken og blir en del av Promenaden Fashion District i Nedre Slottsgate, i godt selskap med blant andre Louis Vuitton, Balenciaga, Burberry, Hermès og Gucci.

– Vi har gledet oss veldig til at Dior skal åpne dørene, og endelig er dagen her! Vi ser frem å tilby både nordmenn og besøkende enda sterkere handleopplevelser gjennom at enda en av verdens sterkeste luksusmerkevarer åpner her i Promenaden, sier Annette Lund, leder for Promenaden Management, som forvalter og utvikler Promenaden Fashion District.

– At Dior velger å etablere seg i Oslo, før Stockholm og København, viser at det norske markedet stadig blir mer attraktivt for internasjonale aktører innen luksussegmentet. At verdens største og mest eksklusive merkevarer velger å åpne i Oslo før de andre skandinaviske hovedstedene, er med på å markere et skifte til Oslo som en motehovedstad. Denne utviklingen skal vi være med på å drive i årene fremover, sier Lund.

© Jonathan Taylor

Butikken som strekker seg over to etasjer byr på alt fra RTW-kolleksjonene til både dame og herre, i tillegg til sko, vesker og annet tilbehør. Butikken representerer et lite stykke Paris midt i Oslo-by med fransk arkitektur og interiør til å sikle av.

Se de første bildene av butikken her.

© Jonathan Taylor
© Jonathan Taylor
© Jonathan Taylor

Handlelisten er lang! Vi gleder oss til å besøke Diors vakre univers i Nedre Slottsgate 13.