Disse vant årets Costume Awards

Se de fantastiske prisvinnerne fra kveldens Costume Awards her.

1 / 20

Sjefredaktør Vanessa Rudjord ønsker over 500 gjester velkommen til Gamle Logen.

2 / 20

Hele 13 priser skal deles ut denne kvelden!

3 / 20

Carl the Popper startet showet!

4 / 20

Hasse Hope var kveldens konferansier.

5 / 20

Årets beste blogg: Hanneli Mustaparta Hanneli Mustaparta fra Bærum startet karrieren sin som modell i stallen til Team Models. Med interesse for foto og mote startet hun en personlig blogg som på kort tid opparbeidet seg en stor følgerskare. Da Hanneli flyttet fra Oslo til New York fikk bloggen raskt internasjonal anerkjennelse og prominens. I dag er det norske moteikonet ansett som en av verdens fremste motebloggere. www.hanneli.com

6 / 20

Alida sang sin vakre "Feathers" for oss.

7 / 20

Årets beste duft:

Miss Dior

Inspirert av kjærlighet og romantikk er Miss Dior en ung og feminin duft med noter av sitrus, jasmin og patchouli. Christian Dior lanserte sin første parfyme, nemlig den originale Miss Dior duften i 1947, samtidig som han presenterte sin første kleskolleksjon. Parfymen frontes av den vakre Oscar-belønnede skuespillerinnen Natalie Portman.

www.dior.com

8 / 20

Årets beste hårpleieserie:

Redken

Den L’Oréal-eide hårpleieserien Redken er velkjent for de fleste da den er og forblir en favoritt blant både frisører og forbrukere. Redken ble grunnet i 1960 og var først ute med å introdusere og patentere protein-baserte hårprodukter.

http://www.redken.no/

9 / 20

Årets beste hudpleiemerke:

Clinique

Esteé Lauder ble grunnlagt i 1946 og i 1968 lanserte kosmetikkgiganten Clinique. Clinique skulle møte kvinners behov til hudpleie med fokus på allergivennlige og milde produkter. Fremdeles skiller Clinique seg ut fra andre kosmetikklinjer som et ledende hudpleiemerke med stort utvalg av milde produkter for kvinner med spesielle behov og sensitiv hud.

http://www.clinique.com/index.tmpl

10 / 20

Årets beste klesmerke:

Acne Studios

Det svenske motehuset Acne Studios kan sies å være Skandinavias fremste motehus og fortsetter å være folkets favoritt sesong etter sesong. Med sin originale og innovative design fortsetter Acne Studios å imponere motebransjens harde kjerne gang på gang, samtidig som deres mer hverdagslige basisplagg selger som varmt hvetebrød verden over til både kvinner og menn i alle aldre.

http://www.acnestudios.com/

11 / 20

Kaveh underholder!

12 / 20

Årets beste modell:

Iselin Steiro

Iselin Steiro fra Harstad er Norges største supermodell og kan denne sesongen skilte med ærefulle kampanjeoppdrag for blant andre Roberto Cavalli, Replay og Dior. Den blonde skjønnheten har nylig figurert i moteserier i både den franske og britiske utgaven av Vogue. Iselin pendler mellom New York og Oslo, og studerer ved siden av modellkarrieren ved Arkitekthøyskolen i Oslo.

Iselin var på oppdrag i London i kveld, men hilste salen med videohilsen.

13 / 20

Årets beste makeupmerke:

MAC

MAC Cosmetics er et makeup-merke elsket av profesjonelle makeup-artister så vel som vanlige forbrukere. Det prestisjetunge merket tilbyr alt av makeup fra det enkle og nødvendige til det avanserte. I merkets egne butikker, og shop in shops kan du få profesjonell hjelp og veiledning til hvordan legge perfekte sminke-looks.

http://www.maccosmetics.no/

14 / 20

Årets beste tilbehørsmerke:

Tom Wood

Mona Jensen gjorde alvor av drømmene sine og startet for fullt som smykkedesigner. Merket oppnådde stor suksess allerede i sitt første år på markedet, og er fremdeles en favoritt blant moteinteresserte kvinner og menn. Tom Wood er mest kjent for sine signet-ringer i sølv, gull og edelstener, men har i senere tid utviklet kolleksjonen til også å inneholde øredobber, armbånd og halskjeder.

http://www.tomwoodjewellery.com

15 / 20

Årets beste motebutikk:

By Malene Birger

Det danske motehuset By Malene Birger, som hadde ti-årsjubileum i fjor, åpnet butikk i Hedgehaugsveien i Oslo i 2009. Interiøret i lokalene står i stil til klesdesignen, og på hengerne og i hyllene bugner det av eksklusive plagg i motehusets velkjente stil sesong etter sesong.

http://www.bymalenebirger.com/

16 / 20

Årets beste norske designer:

FWSS

Det Oslo-baserte merket FWSS har på kort tid rukket å etablere seg som et av Norges fremste klesmerker med suksess også utover landegrensene. Mange fikk først øynene opp for merket da strikkeluene deres ble en farsott, i dag produserer FWSS fire kolleksjoner i året. Til våren kan tilhengere av merket glede seg til lekre solbriller og hatter laget i samarbeid med ulike gjestedesignere.

http://fallwinterspringsummer.com/

17 / 20

Årets beste Instagram:

Jenny Skavlan

Tv-personlighet, skuespiller og designer Jenny Skavlan kan skilte med 114.000 følgere på Instagram, noe som vitner om hvor populær hun er blant folket. Ikke bare er kontoen hennes full av sy-om- og klesinspirasjon, den er spekket med god humor også. Er du ikke å telle blant de 114.000 ennå kan vi anbefale at du blir det!

@jennyskavlan

Årets best kledde mann:

Chirag Patel

Chirac Patel fra Carpe Diem er populær blant damene takket være sine rap-kunster, sin artiststatus, sitt store smil og blide fremtoning. I tillegg er han velkledd som få. Alt kler den smukke, men Chirac gjør kloke valg når det kommer til mote og er alltid tro mot sin egen stil.

18 / 20

Årets best kledde kvinne:

Hanneli Mustaparta

Du skal ikke scrolle deg gjennom mange sider på bloggen til Hanneli for å få med deg at damen er velkledd. Få kan måle seg med Hanneli når det kommer til personlig, unik og original klesstil. At hun er på fornavn med en rekke store designere hjelper på når hun poserer på rød løper, men også i hverdagen er Mustaparta en kløpper på imponerende antrekk. www.hanneli.com

19 / 20

Glade vinnere og prisutdelere!

20 / 20

Stylista-blogger Marianne Theodorsen aka Styledevil sammen med Monica Johansen er Klubb Lollipop - og de er verdens beste DJer!