Gigi Hadid
© Wenn.com

Formfull modell gjenskaper Gigi Hadid-bilde

Kampanjen med en naken Gigi Hadid har blitt en nyklassiker, og nå er bildet gjenskapt med en fyldigere kvinnekropp. Se resultatet her!

Undersøkelser viser at motemagasinene i 2017 viste mer diversitet enn noensinne. Men ifølge den 21 år gamle modellen Diana Siroki, har vi fortsatt en lang vei å gå.

Dette har hun demonstrert gjennom en fotoshoot, og prøvd å gjenskape et bilde av Gigi Hadid fra en Stuart Weitzman-kampanje – hvor supermodellen poserer naken, kun iført et par ankelstøvletter.

Her er 8 sunne og skjønne nyttårsforsetter!

Diana Siroki la ut dette bildet på sosiale medier, med teksten: "Jeg var bare nysgjerrig på hvordan en modell på min størrelse ville se ut (bildet, red.)".

Siroki har senere uttalt at hun ikke ønsker å kritisere Gigi, men bare illustrere at det finnes flere former for skjønnhet, til nettsiden Metro.

"Noen har kritisert Gigi for å være altfor tynn, andre har kritisert meg for å være altfor tykk, men jeg tror jeg gjorde det ganske klart i kommentarfeltet at jeg synes vi begge er vakre, og at det ikke er snakk om noe konkurranse."