Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Enkelt og greit © Getty Images

8 sunne og skjønne nyttårsforsetter

Tung start på året? Vi gir deg 8 pleiende og gode nyttårsforsetter som er enkle å holde!

Det er viktig å ta vare på kroppen i kulden, men rett over nyttår kan engasjementet være noe redusert etter late feriedager. Vi gir deg 8 sunne, pleiende tips som burde være en del av dine nyttårsforsetter.

olaplex_no7_bonding_oil © Olaplex
1 / 8

Ekstra hårpleie

Ta ekstra godt vare på håret ditt i kulden med en god hårolje. Om sommeren er det sol og saltvann som sliter på manken. Bruk derfor en olje hele året som beskytter mot UV-stråler og som trekker godt inn i hårstråene. En annen huskeregel er at det er bedre å føne håret før du går ut i kulden enn å la det tørke i minusgrader.

HÅROLJE
Bonding oil 30ml, Olaplex
319 kr.

80fd7b4cd7ab4ba6bd56357ed8cb0532
2 / 8

Få nok frisk luft

Føler du deg slapp og lite opplagt på vinterstid? La det bli en vane gjennom hele året å gå til jobb eller skole. 15-20 minutter gjør underverker!

SNEAKERS
GEL NIMBUS 23, Asics
1.895kr.

Minsk søtsuget og husk mellommåltidene
3 / 8

Minsk søtsuget og husk mellommåltidene

Sult bunner ofte i at man er tørst. Et jevnt væskeinntak er viktig. I tillegg er en håndfull nøtter mellom måltidene smart for å opprettholde et sunt kosthold. Ubehandlede nøtter med tørket frukt gir masse energi!

Drikk nok vann
4 / 8

Drikk nok vann

Væskeinntaket har alt å si for en sunn, glødende hud. Drikk opp mot to liter hver dag (mer om du trener), så holder du huden ren og sunn innenfra. Og ikke minst holder et rikelig vanninntak både søtsug og sult unna.

238973430 © Aesop
5 / 8

Tilfør huden fuktighet

Kroppen trenger god pleie gjennom hele året, og her slurver mange. Ikke skrubb for mye med håndkledet etter en varm dusj eller et bad, men tilfør nok fukt med en god body lotion eller pleiende kroppsolje isteden.

FUKT
Rejuvenate Intensive Body Balm, Aesop
285 kr.

Alle gode ting er tre
6 / 8

Alle gode ting er tre

Spis disse tre godene for en bedre fordøyelse og for å få huden til å gløde: Mandler, granateple og blåbær. Mandlene er fulle av E-vitamin og forbedrer cellefornyelsen. Granateple motvirker rynker og gir deg bedre immunforsvar. Blåbær er rike på antioksidanter og vitaminer, og øker blodsirkulasjonen. Godt mellommåltid!

eye-q-360-kaps
7 / 8

Tilskudd gir overskudd

Er det noe man trenger, særlig på vinterstid, er det ekstra kosttilskudd. Det vises på både hud og hår. Få maksimalt ut av tilskuddet ved å innta Omega 3 og E-vitamin sammen.

OMEGA 3 OG E VITAMIN
Eye Q kapsler fra Equazen
465 kr.

Gloria6x7_ 004 © Annie Berner
8 / 8

Belønn deg selv!

Belønn deg selv når du har klart å holde de gode vanene i gang over en lengre periode og sett deg mål som er overkommelige. Kanskje du kunne belønnet deg selv med et fint smykke?

ØREDOBBER fra Annie Berner
Gullbelagte øredobber i sølv
3300 kr.