© Getty

Lily-Rose Depp blir Chanels nye ansikt

Den nye yndlingen på den rød løperen!

Alle med et våkent blikk på den røde løper, er registret over at paparazzifotografene har fått en ny yndling ved navnet Lily- Rose Depp, og at hun blir det nye ansiktet til Chanel, så vi derfor komme.

Shoppetips: Glem Paris og London. Nå kan du shoppe Chanel-veske i Stockholm!

Før foreldrene hennes, Johnny Depp og Vanessa Paradis gikk fra hverandre, ble de regnet som et av verdens kuleste IT-par, men som datteren til Hollywoods megastjerne-skuespiller Johnny Depp og modell, skuespiller og musikkartist Vanessa Paradis, debuterer Chanels nye muse sterkt når hun viser seg i rampelyset.

Lily-Rose følger sine foreldres fotspor, og har valgt en karriere som skuespiller, som ser ut til å gå bedre enn bra.Dette året er hun aktuell i hele tre filmer; «Planetarium» der spiller hun mot Natalie Portman,samt «Yoga Hosers», «La danseuse».

Til høsten blir hun ansiktet til parfymen N°5 L’EAU fra Chanel, som er basert på den klassiske bestselgeren N°5, et oppdrag fylt av status, men Lily-Rose har de beste forutsetninger om hun lytter til foreldrenes råd. Moren Vanessa Paradis ble barnestjerne i Frankrike som 14 åring, og har vært tilknyttet Chanel-huset som deres «muse» i mange år, og frontet både makeup og parfymekampanjer.

Brud i sommer?**Chanel N°5 er den perfekte parfymen for en brud, men vet du hvordan du legger brudesminken din selv? Les makeup ekspertens guide her.**

Parfyme: Slik velger du riktig parfyme.

Vi gleder oss til å se hvilke kreative ferdigheter Lily-Rose vil dele med verden.

Yo fashionista! La oss oppdatere deg på det siste innen mote. Les flere motenyheter**her.**