Loewe åpner butikk i Oslo

Gode nyheter til fans av det spanske motehuset!

Oslo har utviklet seg til et shoppingmekka de seneste årene; det ene store motehuset etter det andre har nemlig etablert butikker i hovedstaden til stor glede for norske designfans og turister. Nå kan vi glede oss over at nok et luksusmerke kommer til Norge, nemlig det spanske motehuset Loewe. Motegiganten vil åpne dørene til sin første norske butikk denne høsten, og blir en del av Promenaden Fashion District.

– Etableringen av LOEWE er nok et bevis på at Oslo fortsetter å styrke sin posisjon som Skandinavias ledende destinasjon for luksusbutikker. Vi opplever stor interesse fra internasjonale motehus til å etablere seg i det norske markedet. Det ligger mye arbeid bak å skape en levende destinasjon og vi gleder oss til å ønske LOEWE velkommen, sier Annette Lund, CEO Promenaden Management, eier og forvalter av Steen & Strøm i en pressemelding.

© Anna Stokland / Loewe FW2023

I butikken kan fans av det spanske luksusmerket sikre seg ready-to-wear, sko og accessories. Den kommende høstkolleksjonen er designet av Loewes kreative direktør, Jonathan Anderson, som har som formål å levere en illusjon av enkelhet - som imidlertid er alt annet enn enkelt. På catwalken var modellene iført en blanding av fjær, skinn og ulike print, noe som etterlot spørsmålet; hva er ekte og hva er imitasjon?

Selve butikklokalet vil både være en del av magasinet Steen & Strøm, og samtidig få en egen inngang fra Nedre Slottsgate. Butikken blir garantert en estetisk opplevelse i seg selv, og vil bli innredet med eksklusive møbler, tepper og lamper. Fasaden vil bli dekket av delikate keramiske fliser laget i Spania, naturligvis.