© Skims

Nå er denne trenden muligens tilbake

Paris Hilton, Kim Kardashian og joggedresser i velur. Får det minnene fra det tidlige 00-tallet til å strømme tilbake?

Husker du tiden, hvor en velur-kledd Paris Hilton med Kim Kardashian ved sin side preget sladderbladene? Det er vi nemlig flere som gjør. Og nå er Hilton og Kardashian tilbake i en skjønn forening – naturligvis i det famøse veloursettet.

Her om dagen kunne Kim Kardashians merke Skims nemlig offentliggjøre at de gjenskaper den ikoniske velur-trenden fra 00-tallet med en mindre kolleksjon bestående av syv forskjellige plagg i forskjellige farver – alle laget i velur.

Ikke nok med at Kim Kardashian selv har latt seg fotografere til en rekke billeder for kolleksjonen. Hun gjenskaper selvfølgelig også den forbigåtte æraen til punkt og prikke ved å posere sammen med Paris Hilton i kampanjen for velur-kolleksjonen.

Under kan du se en video fra fotoshooten, hvor hver detalj tar oss tilbake til 00-tallet. Kan du for eksempel gjenkjenne de store solbrillene med rosa glass og klapptelefonen?

Med sine myke velur-plagg føyer kolleksjonen seg inn i en av tidens trender, behagelige og myke joggesett går til både hverdags og fest. Derfor er det kanskje ikke et dårlig tidspunkt at Kardashian har oppdaget en potensiell renessanse for velur-settet, som nok får en blandet mottakelse.

Har du savnet veluren, eller bare liker du rett og slett den myke trenden?

Kolleksjonen lanseres 21. oktober, og kan du ikke vente med å ta på deg joggedressen i beste Paris Hilton-stil, kan du allerede nå forhåndsbestille velur-settet på Skims' hjemmeside. P.S. Husk toll og frakt!