Nelly.com + Mimi Blix

Denne våren lanserer Nelly.com et designsamarbeid med den norske artisten og modellen Mimi Blix.

Mimi Blix' første kolleksjon for Nelly er en ekte Glamazon-kolleksjon med sitt flørtende, feminine og sterke uttrykk. Nelly har jobbet med å skape en balanse mellom hardt, mykt og det feminine. Resultatet er en kolleksjon i sexy, klassiske og feminine farger som nude, beige, skarp rød og svart. Alle plaggene har en form for blonder eller cut-outs, og detaljer i form av perler, stener, dekorative bånd og nagler.

- Vi syns Mimi Blix er en fantastisk personlighet med en flott stil som føles veldig riktig for Nelly.com og vår signatur. Det har vært et spennende samarbeid som har resultert i en feminin og sensuell kolleksjon, sier Magnus Månsson, administrerende direktør hos Nelly.

Mimi beskriver sin personlige stil som glamorøs og fargerik. Som modell har hun reist mye og hun har hentet sin inspirasjon fra NYC, Paris og Mumbai.

- Designprosessen har vært lang, men utrolig gøy og lærerik. Det er en stor ære og glede å få jobbe med en så etablert bedrift som Nelly.com, og jeg er så glad for å ha fått muligheten til å dele min stil med norske jenter, sier Mimi Blix.

Kolleksjonen lanseres 10. mai på Nelly.com.