The Curated åpner butikk i Norge

Det tidløse og klassiske merket åpner endelig butikk i både Norge og Danmark.

Enda et kapittel skrives nå i suksesshistorien om det duse og minimalistiske universet som er "The Curated". Merkets grunnlegger Nicola Harlem har opplevd stor suksess siden oppstarten i 2018, med det som startet som et lite graviditetsprosjekt med salg av luksuriøs kashmir til "ærlige priser". Det ble etter kort tid åpenbart at hun hadde funnet en nisje i markedet, og at det var stor etterspørsel i skandinavia etter minimalistiske og moderne plagg i kasjmir, bomull og skinn av høy kvalitet.

Nå kommer altså den gode nyheten om at motefavoritten åpner butikk i Norge og Danmark:

“Vårt merke, design og produkt er basert på ideen om den skandinaviske kvinnen. Det er dermed helt fornuftig at en merkevare født her i Norge forgrener seg lokalt først. Etter pandemien har vi innsett viktigheten av fysisk butikkhandel for vår merkevare og kundereise. Derfor ønsker vi nå å fokusere ytterligere på vårt hjemmemarked, og retailtenker, forteller Nicola Harlem i en pressemelding.

Åpner denne sommeren

Allerede i august åpner The Curateds første butikk i Asker, og så følger en butikk sentralt I København. Butikkene vil være minimalistiske med en luksuriøs tilnærming som speiler merkets profil. Butikkene er designet av Henry, Nicolas bror, som også er designeren bak de fine veskekolleksjonene.

“Vi håper imidlertid på å skape et intimt og vennlige sted, der kvinner vet at de kan komme for å få hjelp til å bygge deres kapsel garderobe. Vi vil ha eksklusive butikk arrangementer og private styling avtaler tilgjengelig på alle våre steder for å betjene kundene våre på best mulig måte” avslutter Harlem i pressemeldingen.