Bak kulissene hos H&M i Paris

Se detaljene fra H&Ms spektakulære Studio-visning i Paris. Vi har for lengst lagt vår elsk på den kommende høstkolleksjonen.

Moteuken i Paris er et av de absolutte høydepunktene i sesongen. Her er inspirasjonsnivået på topp og øynene vid åpne når det ene antrekket etter det andre kommer ned catwalken. Problemet er bare at vi sjelden har råd til å kjøpe det vi ser. Bonusen ved å gå på H&Ms visning der nede er at hele denne problemstillingen forsvinner. Her er det eneste problemet at vi må vente i noen måneder med å faktisk få det inn i garderoben. Men det er det verdt.

Vær med bak kulissene og se detaljene fra visningen av høstens Studio-kolleksjon.

Ikke gå glipp av favorittene våre fra visningen. Du får dem her.

Siste sjekk på supermodell Jourdan Dunn før hun går ut på catwalken.

Høstmoten er folkloristisk, med innslag av eksotiske skinnimitasjoner, grafiske hatter og signalrøde overflater.

Men akkurat nå digger vi dusker. Se hvorfor!

Mønstret velour på kjoler og kaftaner gir høstgarderoben et luksuriøst hippiepreg.

Det har ikke kun vært moteuke i Paris, men også i blant annet København og London. Se høydepunktene fra London og København her!

Amber Valletta, en av 90-tallets største supermodeller, iført en av våre favoritter fra visningen, den koboltblå kaftanen.

Lyst til å lese hvilke digitale dingser Camilla Pihl ikke kan leve uten? Hva som er hennes favoritt-app og hva hennes verste digitale uvane? Du får dem her.

Ermeløse eller halvermede kåper var det mange av på visningen - perfekt for å vise frem mer av antrekket, som delikate blonder på bluseermet.

Moteredaktør Randi Svendsen forelsket seg i de store øredobbene - et innslag av sommer når temperaturen daler igjen.

Ikke gå glipp av de hotteste nyhetene på Costume.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få dem rett i innboksen!