Veske gucci stil moteikon moteuke
© GettyImages

Dette er sesongens it-vesker

Veskene du bør investere i: Designerfavorittene fashionistaene elsker denne sesongen!

Ny sesong betyr ny veske, og det er ikke akkurat vanskelig å finne en favoritt når velkledde it-jenter inspirerer med nye følgesvenner hengende over skulderen. Når moteuken er over, er de beste antrekkene og tilbehøret fra gaten vel så definerende for trendbildet som catwalken.

Her er veskene moteeliten har lagt sin elsk på, og som kommer til å være dominerende i trendbildet denne sesongen!

Nettingvesken
© Anna Stokland

Nettingveskene har vært å se over alt i de fire store motebyene denne sesongen, spesielt over skulderen til den skandinaviske moteeliten. De fine veskene er originale og rommer akkurat det man trenger i hverdagen. Selv om man tenker at de kanskje er forbeholdt sommeren, er de like fine om vinteren, gjerne litt bedre rustet som disse veskemodellene fra Staud.

Veske fra Staud, ca 4000 kroner

Maison Margiela: Kjendisene elsker denne vesken!

Den lille hverdagsfavoritten

Den søte vesken til JW Anderson kommer i flere størrelser og farger denne sesongen. Den iøynefallende låsen er blitt en av sesongens mest trendy kjennetegn, og kan nesten minne om en piercing. Vesken rommer akkurat det du måtte ønske, og passer hverdagen utmerket.

Veske fra JW Anderson, ca 12 000 kroner

Loewe
© Anna Stokland

Fendis ikoniske baguette-veske er plutselig tilbake i motebildet. Vesken fikk betegnelsen it-bag første gang den ble sett over skuldrene til Carrie Bradshaw i Sex and the City. I dag har utallige fargevarianter dukket opp, og særlig på Instagram. Veskene koster fra 10 000 kroner og oppover, men er du heldig kan du finne et kupp på eBay eller i en vintagebutikk.

Veske fra Fendi hos Farfetch, ca 16 000 kroner

På utkikk etter ny hverdagsveske? Her er 15 favoritter!

Saddle-bag
© Anna Stokland og Dior

Den ultrapopulære Dior-vesken ble for første gang designet av John Galliano under Dior. Den ble også kjent fra TV-personligheten Carrie Bradsaw, som gjorde vesken ekstremt ettertraktet. Nå er den tilbake i motebildet, etter at Diors sjefsdesigner Maria Grazia Churi re-designet den i flere farger og print. Den mest ikoniske er den blå og hvite, med logoen til motehuset skrevet over hele modellen. Vesken er nokså dyr, men er å oppdrive i flere vintagebutikker og på nett. Hold utkikk!

Veske fra Dior, fra 16 000 kroner

Skandinaviske it-girls: Dette er de mest populære på Instagram!

Handlenett i PVC
© Anna Stokland

Transparente vesker har vært en stor hit denne sesongen, og trenden stopper ikke med det første. Selv om den er svært populær, har den også fått litt tyn, grunnet plastsøppelet i havet som er et enormt miljøproblem. Plast er derfor i ferd med å bli et av våre største miljøproblemer. Om man husker dette handlenettet hver gang man går på butikken, slik at man unngår å kjøpe pose har man i alle fall kommet et skritt videre på veien.

Veske fra Staud, 1500 kroner

De fineste plaggene i butikk: Se hva vår nettansvarlig ønsker seg denne sesongen!

Klassikeren
© Chanel

En Chanel-veske er alltid i vinden, og lever evig. Invester i en klassisk modell du vet du kommer til å elske for alltid.

Pris på forespørsel.

Olivia Palermo i antrekk fra Zara: Slik kler du deg budsjettvennlig!