Kendall Jenner Burberry London Fashion Week see now buy now mote
© Getty Images

Kendall stjal looken fra catwalken

Modellyndlingen var snar med å kaste seg over den nydelige kolleksjonen til Burberry!

I går viste Burberry sin "See Now Buy Now"-kolleksjon under moteuken i London. Det britiske motehuset overrasket igjen med en teatralsk, romantisk og frisk kolleksjon, med fokus på strikk og skulderdetaljer. På første rad kunne man finne modellyndlingen Kendall Jenner. Etter showet ble hun fotografert i sin personlige favorittlook fra catwalken. "See Now Buy Now" tar endelig form!

Fikk du med deg? Dior inngår samarbeid med Nike

© Getty Images

Sekunder etter den spektakulære visningen, kunne man finne kolleksjonen i butikk og på nett. På sosiale medier tok det helt av, der man kunne se at det var kø inn til butikken like etter den kreative direktøren entret catwalken for å takke for seg. Alle ville ha en smakebit av den nye kolleksjonen. En av de som fikk med seg et plagg var Kendall, som hun var ikledd under etterfesten til Burberry. På catwalken var den store strikkegenseren stylet med et romantisk skjørt og naturlig sminke. Kendall stylet plagget på sin personlige måte, og spritet opp med smykker og røde lepper.

Så du denne? Trenden alle snakker om fra New York Fashion Week

Skal man tolke høstkolleksjonen til Burberry, ser det ut som om de er på vei mot nye høyder. Vi gleder oss til fortsettelsen til Christopher Bailey, som denne sesongen lot seg inspirere av skulptøren Henry Moore.