Min moteuke: Maiken Bakken-Krogsrud
© @maikenbakken

Min moteuke: Maiken Bakken-Krogsrud

– Vi nordmenn er altfor dårlige på å pynte oss, så mitt ultimate partytriks er å gå ALL IN!

Hver uke presenterer Costume en motepersonlighet som forteller om sin hverdag og deler sine beste stiltips. Denne uken slår vi av en prat med Maiken Bakken-Krogsrud, som jobber som Head of PR for Colina Agency, og hjelper til i GANNI-butikkene.

Hva er det beste med å jobbe i moteindustrien?

– Det må være alle de spennende og inspirerende menneskene jeg får møte og jobbe med. Jeg er en person som lett kjeder meg hvis jeg ikke har mange baller i luften, og da er det perfekt at ingen dager er like.

Hvilke tre ting har du på ønskelisten i år?

– 1. Veske i en knall, men anvendelig farge. Jeg ser for meg oransje, rød eller grønn. 2. Nude pumps - fordi jeg elsker sko, og har en svakhet for de som popper litt ekstra. Jeg har derfor manko på noen klassiske nudes. 3. Omslagkjole - jeg elsker at man kan style den som kjole, men enda mer som en kimono over et par favorittjeans. Eller bare slenge over bikinien når jeg nyter late dager på terrassen.

© @maikenbakken

Hvilket tilbehør mener du løfter et antrekk?

– SKO! Jeg elsker iøyenfallende sko som kan løfte antrekket. Ikke uten grunn at jeg måtte ha leopard på skoene mine da jeg giftet meg.

Hvilken trend skal du følge denne våren?

– Selv om sesongen fortsetter med sterke, klare farger, går jeg for pasteller i toner av gul, rosa og lavendel. I tillegg elsker jeg at vi ser mer av den rå denim-trenden, gjerne i form av den mørkblå fargen som er perfekt å kombinere til de duse pastellene for å få den perfekte looken til å ikke bli for sukkersøt.

© @maikenbakken

Hva er ditt ultimate partyantrekk?

– Vi nordmenn er altfor dårlige på å pynte oss, så mitt ultimate partytriks må bli å gå ALL IN! Det kan strekke seg alt fra en pen kjole til en perfekt buksedress.

Hvilket designermerke beskriver din stil?

– Jeg elsker GANNI for det feminine og lekne uttrykket, kombinert med de klassiske og mer rocka piecesene fra Anine Bing.