Min moteuke: Majbritt Madsen

Etter at Majbritt startet i ny jobb hos Stine Goya, har farger fått en sentral plass i garderoben hennes.

Hver uke presenterer Costume en motepersonlighet som forteller om sine antrekks- eller skjønnhetsrutiner. Denne uken slår vi av en prat med Majbritt Madsen, som er PR-manager for det danske merket Stine Goya. Majbritt jobber og bor i København, elsker å reise og er blitt svært glad i farger etter hun startet i ny jobb.

Hva er det beste med å jobbe i moteindustrien?

  • Jeg synes mote er utrolig inspirerende - mote er jo så mye mer enn bare klær!
    Jeg blir alltid fascinert av håndverket, og alle de fantastiske historiene som ligger bak enhver kolleksjon. Motebransjen står aldri stille, det skjer ting hele tiden - enten om det handler om kolleksjonene eller mulighetene når det kommer til formidling. Det er en fornøyelse å få lov til å arbeide såpass tett sammen med alle de kompetente menneskene rundt meg, der alle gjør sitt ytterste.
© Stine Goya

Hvilke tre ting har du på ønskelisten i år?

  • En Rolex (som har vært på ønskelisten en god stund), et par Manolo Blahnik-stiletterhæler, gjerne i en sterk farge, og den gule showpiece-kjolen fra STINE GOYAs SS18-kolleksjon.

Hva er høstens store trender, i følge deg?

  • Chunky knits og masse print!

Hvordan styler du deg når du skal på fest, til tross for den kaldere årstiden?

  • Et klassisk antrekk for meg er en jeans, en topp eller skjorte - og stiletthæler. Men jeg må innrømme at etter jeg ble en del av STINE GOYA har jeg virkelig fått øyne opp for kjoler og farger. Man blir på en måte bare mer og mer glad i farger - i tillegg er det jo tross alt en god start på en fest!

Ditt favorittplagg gjennom tidene?

  • Jeg har endret svare mitt med tiden, men de seneste årene er det nok blitt en leopard-cardigan fra Saint Laurent. Den er vakker, og passer til absolutt alt.