© Siri Tollerød

Min moteuke: Siri Tollerød

Overraskelsesdate, utkledningsfest - og på forsiden av Costume!

Hver uke presenterer Costume en motepersonlighet som forteller om ukens høydepunkter. Denne uken slår vi av en prat med toppmodell og månedens cover-jente Siri Tollerød. Siri har tidligere jobbet som modell over hele verden, og gått catwalkshow for blant annet Chanel, Dior og Dolce & Gabbana. I tillegg er hun å se på ulike magasinforsider året rundt. Vi er utrolig stole over å ha Siri på coveret denne måneden! Siri er i dag bosatt i Oslo, og jobber på PR- og kommunikasjonsbyrået Patriksson Communication.

PR- og kommunikasjonsbyrået Patriksson Communication

Hva skal til for at uken din skal bli vellykket?

  • I og med at jeg jobber i et PR-byrå er uken alltid hektisk. Så lenge jeg får nok til med venner og kjæresten min så er jeg fornøyd. Det er det viktigste!

Siri utkledd som pimp på temafest

Hva var den største antrekksutfordringen?

  • Jeg skulle på temafest og måtte kle meg ut som noe på bokstaven P. Jeg hadde egentlig bestemt meg for å være en pingvin, og trodde jeg hadde det perfekte antrekket frem til fem minutter før vi skulle dra. Klassisk... Det ble helt krise da jeg fant ut at det ikke fungerte likevel. Jeg kastet meg rundt og fikk hjelp av kjæresten min. Resultatet ble en pimp. Jeg var kledd i en stor gammelrosa pelskåpe, slengbukser og mye bling.
  • Dinner is served

Bortsett fra pimpantrekket, hvilket antrekk har du vært mest fornøyd med denne uken?

  • Denne uken har jeg rett og slett ikke vært så veldig flink til å kle meg. Det har vært mye jobb, noe som har resultert i mye bukse og skjorte - mitt typiske jobbantrekk. Når det er sagt, mener at et par solbriller eller et par fine sko alltid kan freshe opp et antrekk.

Siris nyeste innkjøp fra Ganni

Har du kjøpt noe nytt?

  • Jeg har kjøpt en ny badedrakt. Litt tidlig, jeg vet, men jeg er så veldig klar for sommeren. Den er off-white med mørkeblå horisontale striper. Jeg gleder meg til å bruke den om ikke så alt for lenge! Jeg skal nemlig en tur til Portugal i slutten av mai. Kjæresten min har et klesmerke som heter Medium Tall, som lager klær for høye menn. De produserer kolleksjonene sine i Portugal, så det blir litt jobb der nede før en uke med ferie venter.

Ukens største happening?

  • Det må nok være overraskelsesdate på restauranten Bass med kjæresten min på torsdag. Nå gleder vi oss til å feire påske sammen.

Månedens Costume, med Siri på forsiden

Hvilke planer har du for påsken?

  • Jeg reiser til Kristiansand på lørdag. På onsdag bærer det nordover for å ha en ordentlig fjellpåske. Jeg gleder meg skikkelig! I tillegg skal jeg jo selvsagt lese Costume når det kommer i posten - med meg på cover!