Min moteuke: Tine Andrea

Min moteuke: Tine Andrea Storløs

Med en garderobe full av designerklær viser it-jenta hvordan et par sorte bukser redder hverdagsantrekket!

Hver uke presenterer Costume en motepersonlighet som forteller om ukens høydepunkter. Denne uken slår vi av en prat med Tine Andrea som står bak motebloggen The Fashioneaters. Tine jobber som frilans journalist- og stylist, og er en favoritt blant de internasjonale gatemotefotografene.

17.mai: 10 lekre kjoler i butikk nå!

MANDAG

Hva var den største antrekksutfordringen?

  • Det var de 2 dagene været bestemte seg for å ikke bestemme seg. Det starta med snøstorm og minusgrader og endte opp med sol og plussgrader. Også var det en fin periode med regn inni der også da. Da ble det vanskelig gitt. Trondheim i et nøtteskall.
© Tine Andrea

TIRSDAG

Hvilke faktorer skal til for at uken din blir vellykket?

  • Jeg jobber veldig mye med ulike prosjekter. Så dagene mine er oftest variert og lange. Men gode måltider og kaffe hjelper alltid på energien, samt det å få i seg nok søvn. Man må også passe på å holde inspirasjonsnivået oppe, derfor liker jeg å starte dagene mine med å lese om nyheter i industrien, sjekke ut pinterest og andre blogger.
© Tine Andrea

ONSDAG

Hvilket antrekk har du vært mest fornøyd med - og hvorfor? - og hvilket plagg redder alltid et antrekk?

  • Jeg har vært mest fornøyd med dette antrekket fordi det er enkelt. En god kashmir genser, en sort bukse og et par sneakers er perfekt for det hverdagslige livet uansett om det er å gå mellom møter, jobbe på kontoret eller gå ut å spise! Det som alltid redder antrekket for meg er en sort bukse. Funker jo til alt!

Fått med deg? Ny luksusbutikk har åpnet i Oslo!

© Tine Andrea

TORSDAG

Hva var ukens største happening?

  • Ukens største happening for meg var nok en utstilling på E.C Dahls bryggeri av Håkon Gullvåg. Hans bilder er helt fantastiske og stemningen var skikkelig herlig. Det ble også brygget spesielle øl for anledningen og det var artister som underholdte. Utrolig koselig! Jeg har også hatt en shoot hvor jeg hadde på meg en fantastisk kjole fra Sandy Liang som er en av mine absolutt favoritt designere for øyeblikket! Så det var stas!
© Tine Andrea

FREDAG

Har du gått til innkjøp av noe nytt?

  • Jeg har endelig fått meg et par Gucci slip-ins som jeg har hatt på ønskelisten lenge. Disse fungerer til det meste og er absolutt en «cherry on the top» om man føler seg i det mindre kreative hjørnet! Så er de sjukt digge å ha på seg da.

Hvilke planer har du for helgen?

  • Denne helgen går til enda flere shoots som jeg gleder meg til å vise fram! Utenom det må jeg starte å pakke ned i leiligheten min siden jeg ganske snart flytter til Oslo! Så mye tid kommer nok til å gå til det. Men litt spritz, god mat og venner gjør alltid situasjonen litt enklere!
© Tine Andrea