Oliva Palermo stil-ikon moteuke i london zara antrekk
© oliviapalermo.com

Olivia Palermo i antrekk fra Zara

Under moteuken i London viste moteikonet seg i tre ulike antrekk fra kjedebutikken Zara. Lær triksene og kle deg trendy på budsjett!

Fra iskald realitystjerne i The City til respektert stilikon og en favoritt i motebransjen. Olivia Palermo er ekspert på å skape balanse i sine elegante, fargerike og avslappede antrekk. Denne uken er hun på moteuken i London.

Gatemotestil: Se hvilke trender som regjerer!

Olivia Palermo har en feminin og klassisk stil, med en ungdommelig tvist. Hennes sans for tilbehør fikk utslag i tv-serien The City og har blitt hyllet i motebransjen. Hun er også kjent for sin evne til å mikse budsjettfunn sammen med sin ellers så eksklusive garderobe. Denne uken er hun spottet med plagg fra high-street kjeden Zara, og takket være nettsidenhennes, kan vi meddele at hun ikke kun hadde ett, men dukket opp på tre ulike visninger ikledd plagg fra Zara.

Gladnyheten er at plaggene fortsatt er i butikk. Bla deg gjennom, og lær triksene på hvordan du kan kle deg trendy på budsjett!

London Fashion Week: DAG 1

Dag 1
© oliviapalermo.com

Olivia kan kunsten å sette sammen ulike trender. Her i slengbukse og stripete topp fra Zara. Med de oppbrettede ermene på den tynne frakken blir stilen mindre polert, og den oransje fargen skaper en fin kontrast.

På utkikk etter ny høstkåpe? Her er 10 favoritter du vil elske!

London Fashion Week: DAG 2

Dag 2
© Gettyimages

Den sporty,to-stripete buksa fra Zara kommer til sin rett med et par spisse stiletthæler, bluse med vide ermer og høyhalset vest fra Zara. Smykket og solbrillene toner ned uttrykket, og fletta sørger for at stilen blir feminin og hverdagslig.

Unngå disse fellene: 5 ting stilsikre kvinner aldri gjør!

London Fashion Week: DAG 3

Dag 3
© oliviapalermo.com

Olivia er en mester på å kombinere farger og mønstre i ett og samme antrekk. Den oransje jakken blir ekstra tøff med skinnbuksene, og skjorten fra Zara gir det hele et luksuriøst preg. Den lille clutchen og det rufsete håret fullfører looken.

Fler stiltips: 7 triks du må lære av Olivia Palermo!