Oslo Runway motevisning
© Indigital Images/ OSLO RUNWAY

Oslo Runway: Disse visningene gleder vi oss mest til

Norges moteuke starter i morgen. Vi gleder oss mest til Holzweiler, Tom Wood og byTiMo!

Oslo Runway har endelig fått fotfeste, og blitt en del av den norske motescenen. I morgen sparkes den fjerde sesongen i gang. Se hvilke kolleksjoner vi gleder oss til å se.

Oslo Runway motevisning Anne Karine Thorbjørnsen
© Indigital Images/ OSLO RUNWAY

Anne Karine Thorbjørnsen overrasket med en fantastisk visning i fjor, da hun i tillegg stakk av med Bik Bok Runway Award. Premien besto av en pengesum på 100.000 kroner, og en visning under Oslo Runway AW17. Vi gleder oss til å se hva Anne Karine har jobbet med denne sesongen.

Fikk du med deg: Vår blogger Janka Polliani gleder seg til Oslo Runway

Oslo Runway motevisning byTiMo
© Indigital Images/ OSLO RUNWAY

Det er alltid en fryd å se de romantiske og bohem-inspirerte kjolene til byTimo. Ikke minst hvordan de styler visningslokalet. I fjor var det som å være i en gedigen hage fylt med blomster og hvite duer. Hva de har planlagt i år, gjenstår å se. Vi gleder oss til å bli inspirert!

Oslo Runway motevisning Holzweiler
© Indigital Images/ OSLO RUNWAY

Holzweiler overrasker stadig, og i fjor fikk vi se kolleksjonen på Munchs Atelier på Skøyen. Spreke farger, ponchoer og deres ikoniske strikkeplagg utgjorde SS17-kolleksjonen. Denne sesongen har de inngått et samarbeid med Aurlandskoen, et skomerke som er urnorsk og over 100 år gammelt.

Sett denne: Bildedryss fra Costume Awards

Oslo Runway motevisning Admir Batlak
© Indigital Images/ OSLO RUNWAY

Admir Batlak har overbevist oss - han er og blir Norges nye designyndling. I fjor avsluttet han visningen sin ved å ta med seg alle modellene fra Sentralen og ned til Aker Brygge - en slags vandrende catwalk. Vi er utrolig spente på å se hva han har designet i sin kommende AW17-kolleksjon.

Fikk du med deg: Admir Batlak er Årets Norske Designer

Oslo Runway motevisning Veronika B. Vallenes
© Indigital Images/ OSLO RUNWAY

Veronika B. Vallenes har presentert kolleksjonene sine i København i en årrekke. Vi jubler over at hun nå er å se på Oslo Runway. Hennes minimalistiske og stilrene look faller alltid i smak, og er blitt en del av Norges moteuke.

Tom Wood viser for første gang under den norske moteuken, og i år overrasker de med en kolleksjon som er designet i samarbeid med den tyske designeren, Sam Frenzel.

Moteuken i Stockholm: Dette er høydepunktene du må få med deg!