© H&M

Alt fra H&M Studio-visningen i Paris

Vi var tilstede da modellene entret catwalken sammen med The Weeknd!

Moteuken i Paris har så vidt gått av stabelen. I går var det endelig duket for noe av det vi har gledet oss aller mest til, nemlig H&M Studios populære visning. Sammen med både Gigi Hadid, The Weeknd, Alexa Chung og Caroline de Maigret feiret H&M Studio sin aller første See Now Buy Now-visning. Vi var så heldige å få møte sjefdesigner Pernilla Wohlfahrt få minutter før det store showet.

  • Inspirasjonen kommer faktisk fra Cuba, selv om man kanskje ikke tenker Cuba ved første øyekast. Ved hotellet der vi bodde var det tilfeldigvis en ballettskole, og det var der ballen begynte å rulle, sier Pernilla til COSTUME bak sceneteppet.

Rundt oss henger deler av den romantiske og sporty kolleksjonen. Sorte og hvite plagg, rosa blonder, hodebånd og sporty materialer utgjør en kolleksjon man bare får lyst til å hoppe inn i med en gang. På enkelte plagg kan man også se ordet LOVE.

Så du denne? Her er trendene du skal omfavne

  • Vi var veldig usikre på om LOVE var noe vi ønsker å trykke på klærne våre, men nå behøver vi litt kjærlighet, gjør vi ikke? Det føles som om vi nå, mer enn noen gang, trenger litt påfyll av positive tanker og følelser i livene våre, sier Pernilla.

Bak catwalken, sammen med Pernilla og den fine pop-up butikken, danser modellene for å varme opp til det spektakulære showet. Blant modellene denne gangen kan vi finne søskenparet Bella og Gigi Hadid, den danske yndlingen Fredrikke Sofie og fantastiske Winnie Harlow.

© H&M
  • Det å ta moten direkte fra catwalken til butikken markerer en ny æra i moteindustrien, og vi ser en stor verdi i det å kunne kommunisere direkte med kundene gjennom denne type visning. Alt som bringer oss nærmere kundene våre, og som gjør mote enda mer tilgjengelig, er svært positivt, sier Pernilla, og innrømmer at hun ikke vet hvor dette fører, enn så lenge.
© H&M
© H&M

Har du noen favoritt i kolleksjonen?

  • Alt appellerer til meg. Det grasiøse, sterke og det sporty. Likevel er jeg glad i det sorte parkasen, som man kan style med en paljettkrage, innrømmer sjefsdesigneren.

Til visningen ble de enorme betongflatene i ikoniske Tennis Club de Paris, forvandlet til et varmt og innbydende rom med budskap om kjærlighet og samhold. Modell etter modell bar fantastiske plagg som garantert passer godt i vårgarderoben. Vi falt pladask for de rosa kjolene, flettene til modellene og de ballettinspirerte skoene i hvitt skinn.

Sett denne: Emma Watson tyr til bloggen!

© H&M

Etter visningen fikk de over 600 gjestene som var tilstede – sammen med publikum som fulgte med direkte via H&Ms nettkanaler – oppleve en elektrisk opptreden av superstjernen The Weeknd, mens modellene danset tett ved scenekanten. Gjester som Nicki Minaj, Alexa Chung, Lucky Blue Smith, Clémence Poésy og Sasha Lane var også blant publikum.

Fikk du med deg: Bella Hadid debuterer som designer

En pop-up-butikk var også satt opp i anledning Paris-visningen, noe som resulterte i kø etter konserten. Kolleksjonen vil være tilgjengelig i rundt 180 utvalgte butikker fra kl. 10.00 i dag. Hvilken er din favoritt?