© Chanel / Olivier Saillant

Se Chanels fantastiske vår- og sommerkolleksjon

Den nye kolleksjonen hyller motehusets muser.

Under moteuken i Paris sin siste dag var det endelig tid for et av de helt store høydepunktene, nemlig Chanels SS21 visning. I Grand Palais, som har huset Chanels storslåtte show atskillige ganger, var bakteppet til catwalken denne gang Chanel-logoen, stilt opp i overdimensjonerte bokstaver som ga assosiasjoner til det ikoniske Hollywood-skiltet.

Og denne referansen var helt i tråd med sjefdesigner Virgine Viards visjon for kolleksjonen. Det er nemlig de mange skuespillerinnene som Gabrielle Chanel og Karl Lagerfeld i sin tid kledde opp både på filmlerretet og i det virkelige liv som har inspirert Viard. Hun ønsket å hylle motehusets muser, uten at kolleksjonen skulle føles etterlignende eller gammeldags:

–Jeg ville at det skulle være festlig, fargerikt og levende, sier Viard i en pressemelding.

© Chanel / Olivier Saillant

Den elegante kolleksjonen inneholdt flere originale elementer som jeans i sjokkrosa og T-skjorter med Chanel-logoen i neonfarger, men trakk også på mange av de klassiske Chanel-referansene som den ikoniske tweeddressen som fremsto i en fornyet versjon i form av bermuda-shorts og minikjoler.

Her kan du se hele kolleksjonen. God fornøyelse!