Se hvorfor vi ble så inspirert under Oslo Runway

Utmattende og lykkelige designere møtte oss backstage, vi boltret oss på Operaen i to dager, og aller viktigst, vi fikk se høstens drømmeplagg innen norsk design. Her er våre høydepunkter!

ADMIR BATLAK

Han er kjent for sine unike visninger, og skuffet ei heller denne gangen - Admir Batlak leverte en av våre absolutt favorittkolleksjoner i foajéen på Operaen under Oslo Runway. Her var balansen perfekt mellom det sporty og det feminine, med en leken undertone som skinte klart gjennom hele kolleksjonen. Nå kan høsten bare komme.

Ønskelister kan vi aldri få nok av. Se hva vi drømmer om akkurat nå.

FWSS

Hvorfor vise på en ordinær catwalk når du har Operaens storslagne trapp til rådighet, et eget lite podium og fiolinister som setter stemningen? Deres casting var absolutt i vinden, med personligheter som dokumentarfilmskaper Erle Kyllingmark, skuespiller Gisken Armand og lengdehopper Margrethe Renstrøm kastet inn i miksen av Norges mest aktuelle modeller. Høstens FWSS består av lammeullkåpen vi ikke kan leve uten, skjorte- og blondetopp-komboen som satt herreskjorten i nytt lys og volangkjolen som skal få svinge seg på enhver fest.

En lykkelig Nina Granerød, sjefdesigner hos FWSS, med vår egen Hege Aurelie Badendyck etter visningen.

Er du like glad i kjoler som oss? Se våre favoritter fra By Ti-Mo for høsten.

Nytt, sexy undertøy til Valentine's? Her får du inspirasjon.

HOLZWEILER

De hadde designet en helt fantastisk kolleksjon, fått danske Moon til å produsere showet og den internasjonale stylisten og it-jenta Veronica Heilbrunner til å style antrekkene. For ikke å nevne at de boltret seg på selveste Malersalen i Operaen. Avslutningen på to dagers motebonanza i Oslo ble avsluttet på storslagent vis med Holzweilers høstvisning.

Holzweiler AW16