Briller mote høst 2017 trend inspirasjon
© Krogh Optikk

Disse brillene er mer trendy enn noensinne!

- og dette er merket du skal bruke i høst

Du har nok allerede lagt merke til den sterke brille-tendensen som florerer i trendbildet om dagen? Briller er nemlig hottere enn aldri før. Og nei, du behøver overhode ikke ha dårlig syn for ikle deg et av sesongens viktigste tilbehør!

Høstens fineste briller kommer nemlig fra Tom Ford, og i sesongens kolleksjon finner du garantert en brille som passer ditt ansikt – med eller uten styrke.

Briller Tom Ford Krogh Optikk høst 2017

Noen favoritter fra fw17 hos Tom Ford

© Krogh Optikk

Den tid er nemlig forbi, da vi kun gikk med briller for å se bedre. I 2017 er briller en stor del av motebildet; stylet og matchet som en helhet i harmoni med antrekket. Og det beste? Briller kler stort sett alle!

Tom Ford briller høst Krogh Optikk

Finn din nye favoritt hos Krogh Optikk

© Krogh Optikk

Årets briller er noe for alle

Nå har Tom Fords nye kolleksjon landet hos Krogh Optikk, og nok en gang har Ford skapt en tøff og stilfull look som kler de fleste. Mest kjent for sin røffe og edgy stil, har han tatt de klassiske brillefasongene og gitt dem det lille ekstra.

Tom Fords briller og solbriller er tydelige i symbolbruken og balanserer mellom det klassiske og supertrendy. Sesongens farger og tekstiler varierer mellom et bredt utvalg av markerte, røffe og oversizede innfatninger, kombinert med myke, runde og tidløse varianter. Metalldetaljer er også noe vi ser går igjen på flere av årets modeller.

Hos Krogh Optikk finner du garantert en brille som passer din smak, stil og ikke minst ansiktsform. Hvis du er usikker på hvilken brille som passer deg best, er du velkommen til å stikke innom for eksperthjelp og personlig veiledning for akkurat ditt ansikt.

Finn din nærmeste forhandler her.

Modellene fra venstre: 5484 / 5429 /5435

© Krogh Optikk

Briller og mote i perfekt harmoni

Designeren Tom Ford førte motehuset Gucci til nye høyder før han forlot italiensk design for noen år siden, til fordel for sitt eget merke. Et merke elsket av amerikanske, såvel som norske, motepersonligheter og kjendiser. Hvem glemmer vel ikke rapperen Jay-Zs egne låt dedikert til, og navngitt, nettopp “Tom Ford”?

Catwalk-showene trekker alltid store kjendisnavn som Cindy Crawford, Helena Christensen, Karlie Kloss og Kim Kardashian til første rad på visningene. Og senest i september i år spankulerte supermodellene Kendall Jenner og Gigi Hadid ned catwalken i New York ikledd lekre kreasjoner fra den anerkjente designeren.

Briller trend mote 2017

Nå skal brillene passe din personlige stil, interiør og helhet

© Unsplash
Tom Ford herrebriller

Mye lekkert til herre også denne høsten

© Krogh Optikk