Dette er den nye brudekjole-trenden
© Instagram / @lelarosebridal

Nå er denne brudekjolen trendy

Et bryllup er som regel tradisjonspreget, men når det kommer til brudekjoler er saken en annen. Kjoletrendene skifter fra sesong til sesong, og nå har denne brudetrenden blitt synlig!

New Yorks Bridal Fashion Week er ved veis ende, og i løpet av uka ble det visst utallige variasjoner av den klassiske brudekjolen. Spesielt én ny trend dominerer denne sesongen: En tildekket brudekjole med lange ermer.

Se også: Dette er den nye it-lua!

Den nye kjolen markerer et tydelig skifte fra den stroppeløse kjolen har lenge vært den primære silhuetten blant brudekjolene, mens under årets brudemote-uke i New York, hadde majoriteten av brudekjolene en konservativ, men elegant silhuett, som dekket både håndledd, skuldre og ankler. Selv om silhuetten var noe tekkelig, fremstod kjolene fortsatt med et forførende preg – mange var utført i transparente tekstiler, slik som blonder og broderi, dekorert med paljetter og perler.

Den nye brudetrenden demonstrerer elegante snitt og et imponerende håndverk – ikke minst er den ideell for deg som planlegger et bryllup i vinterhalvåret.