Nette Nestea tipser: Fire kule antrekk på budsjett

Annette Haga guider deg gjennom fire kule - og rimelige - outfits.

Annonsørinnhold skrevet av Annette Haga

– Jeg elsker å shoppe på budsjett, og det som fanger oppmerksomheten min mest er ofte statement-plagg og kule festkjoler. Men selv om jeg synes paljetter, glam og festmote er gøy, så er det tross alt hverdager det er flest av.

Derfor har jeg satt sammen noen kule antrekk på budsjett, som jeg mer enn gjerne skulle hatt i garderoben selv! Alt fra en feminin og klassisk jobbstil, til sporty og fresh treningslook, samt koseklær som passer like bra hjemme på sofaen som ute på kafé.

1) FEMININ JOBBSTIL:

1. Kåpe // 2. Ankelstøvletter // 3. Kjole

– Jeg liker veldig godt kombinasjonen av mørkeblått og konjakkbrunt, og dette antrekket er både klassisk og elegant. Den fine kåpen kan enkelt styles opp og ned, og passer like bra til jeans som til denne kjolen med glidelås. Kjolen har en flatterende passform og utgjør et perfekt basisplagg i garderoben, og selv ville jeg gjerne brukt den sammen med disse feminine ankelstøvlettene.

2) FRESH PÅ TRENING:

1. Treningstopp // 2. Treningstights // 3. Treningssko // 4. Yogamatte

Jeg elsker trenden med lacing – og denne treningstoppen med lange ermer og detaljer på brystet er superkul! Jeg er i utgangspunktet veldig glad i fargerikt treningstøy, men helsort er både klassisk og fint. Gjerne i kombinasjon med et par freshe og fargerike treningssko!Detaljene på den sorte tightsen er også råkule, og matten fra Nike ville vært perfekt for en time Bikram Yoga.

3) TRENDY PÅ VENNINNEKVELD:

1. Kjole // 2. Fuskepels// 3. Earcuff // 4. Wedges

– Jeg blir aldri lei av fuskepelsen, og denne olivengrønne og korte varianten er min favoritt akkurat nå. Sammen med den sorte, høyhalsede kjolen og et par wedges er antrekket både komfortabelt og kult. Pynt opp hverdagsantrekket litt ekstra med en kul earcuff, så er du klar for en kveld med jentene.

4) AVSLAPPET HJEMMEANTREKK

1. Bukse // 2. Topp// 3. Tøfler // 4. Duftlys

– Når jeg slapper av hjemme er det kun én ting som gjelder: komfort. Jeg orker ikke klær som er tettsittende eller stramme, men det betyr ikke at koseklærne trenger å være stygge. Den grå, langermede toppen har noen fine detaljer på ryggen (i tillegg til at den også kan brukes på trening). Buksen med utsvingte ben nederst er like fin å bruke utendørs som hjemme, og et par fluffy, gode tøfler er et must på denne årstiden. Duftlyset fra Voluspa, Crispy Champagne, er min evige favoritt!