© Getty

Nyheten som forandrer moteverdenen

Gucci henter frem sparegrisen, og tar et smart valg!

MotehusetGucci går nye veier, og er i ferd med å støtte opp under en trend som vil spare de for penger.

Sparefant? Slik gjenskaper du Gucci stilen på budsjett!

I går under New York Times internasjonale Luxury konferanse i Versailles slapp selskapets CEO Marco Bizzarri nyheten om at motehuset fra 2017 vil slå sammen visningene for damer og herrer.

Med denne endringen følger de i fotsporene til Tom Ford, Vetements, og Burberry som var tidlig ute med å annonsere en at de ville redusere antall visninger, og la kundene kjøpe kolleksjonene rett etter visning.

Gucci backstage summer 2016

Kreativ leder Alessandro Michele (til venstre), Georgia Jagger (i midten), Marco Bizzarri (til høyre).

Den første sammenslåingen vil vises på Gucci’s nye hovedkvarter i Milan, melder motehusets kreativ designer Alessandro Michele.

— For meg er det helt naturlig å presentere herre – og damekolleksjonene samtidig. Det er denne måten jeg ser verden i dag. Det blir ikke nødvendigvis en enkel løsning, og den vil by på utfordringer, men jeg tror det gir meg en mulighet til å formidle mitt budskap på en annen måte, forteller Michele.

Motenytt: Han er Saint Laurents nye designer!

Den av de sterkeste trendene denne våren som vi ser gjenspeiler seg i vårens fineste hårtrender, og mote, er individualitet. Noe av de mest populære modellene for øyeblikket har guttekort sveis, og skillet mellom hva som er maskulint og feminint blir mer og mer utydelig.

**Vil du motta invitasjoner til eksklusive kundekvelder?**MELD DEG på vårt nyhetsbrev her!