Paris med Coca-Cola light og Costume

Motestudenten Mari Monsø vant tur for to til Europas motemekka Paris.

Paristur for to
1 / 4

Paristur for to

I november stemmet leserne sammen med Coca-Cola light og Costume frem «Norges beste franske stil», og motestudenten Mari Monsø vant tur for to til Europas motemekka Paris. Med 1.000 Euro å handle for, et opphold på fasjonable 5-stjerners Hôtel Renaissance Paris Arc de Triomphe og personlig shopper til disposisjon, ble langhelgen i Paris en ferie utenom det vanlige.

Shoppingtur
2 / 4

Shoppingtur

- Høydepunktet med reisen var definitivt å få ta en liten pause fra bacheloroppgaven i Motevitenskap samt å reise til Paris igjen! Jeg elsker alt Paris har å by på, både når det gjelder shopping, arkitektur og deilige matopplevelser, sier Mari

- Shoppingmulighetene i Paris er jo uten tvil fantastiske. Det fins jo en mengde klesbutikker rundt et hvert hjørne, og på de to store varehusene Lafayette og Printemps er det lett å glemme tiden. Men jeg synes uansett det koseligste av alt er å vandre rundt i de smale gatene på Montmartre. Der kan jeg gå i timesvis og besøke de små og unike butikkene, fortsetter hun.

Et minne
3 / 4

Et minne

- Det å vinne en slik premie var jo helt fantastisk. Som student er det vanskelig å ta seg råd til alt det fine man ønsker seg, så dette ga meg en gyllen mulighet til å faktisk oppdatere garderoben og veskesamlingen.

  • Det å få bo på et 5-stjerners hotell sammen med kjæresten i Paris var det jeg vil kalle luksus. Jeg vil nok huske denne turen lenge!
Veskekjøp
4 / 4

Veskekjøp

- Mitt beste kjøp var en liten, svart veske av Diane von Furstenberg som jeg hadde ønsket meg. Jeg trengte en liten veske som passer både til hverdags og fest. Denne kan jeg bruke når som helst og jeg er superfornøyd, avslutter hun.

Mer om Mote? Motta Costumes nyhetsbrev