PERFEKTE JEANS: Vinn dine favoritter!

Annette viser vei i jeans-jungelen, og du kan stikke av med gavekort!

Annonsørinnhold skrevet av Annette Haga:

Tidligere i høst dro jeg ut på leting etter perfekte jeans, og jeg endte opp med 3 nye jeansmodeller i skapet. Mine nye favoritter fant jeg hos Lee-butikken i Torggata, som har et stort utvalg av mange freshe modeller. Det er to ting som er viktig for meg når jeg handler jeans: 1. God passform som er flatterende for kroppen min, og 2. Komfort! Jeg elsker stretch og vil ha bukser som er behagelige å bruke.

Denne uken har jeg fått teste noen flere av Lee sine nye jeansmodeller. Vinn gavekort nederst i saken, så kan du sikre deg den jeansen du liker best!

1. SCARLETT CROPPED:

Scarlett Cropped har de siste månedene vært førstevalget mitt innen skinny jeans! Jeg har en i lyseblå vask fra før, og er så glad for at den også kommer i sort kvalitet. Denne passer perfekt til både fest og hverdags, og jeg elsker at den er cropped med glidelås nederst på begge sider.

Scarlett Cropped, 899,-

2. ELLY SLIM STRAIGHT:

Dette er en ny fit hos Lee, og modellen har rette ben og høy midje. Jeg har ingen jeans i akkurat denne passformen fra før av, og jeg digger den! På sommeren kommer jeg til å brette den opp litt helt nederst for å vise mer av anklene.

Elly Slim Straight, 999,-

3. SCARLETT HIGH:

Denne modellen er litt høyere i livet, noe som gjør den anvendelig til mange type klesplagg. Jeg elsker den mørkeblå vasken, og dette er en klassiker som fungerer til det aller meste. Jeg synes passformen er flatterende, og den sitter som et skudd - i tillegg til å være superkomfortabel.

Scarlett High, 999,-

Du finner alle disse jeansene, samt resten av klærne jeg har på meg hos Lee Store i Torggata 21. Det fine skjerfet og cardiganen kan kanskje være en fin julegave til en du er glad i? <3

VINN GAVEKORT HOS LEE (VERDI: 2000 KR) PÅ INSTAGRAM: Delta her!