Qvale Galleri presenterer Russell James' første utstilling i Norge!

Hovedfotografen til undertøysmerket Victoria’s Secret holder utstillingen Angels, som er en hyllest til feminin skjønnhet!

Australske Russell James (f. 1962) er kjent for sitt arbeid innen skjønnhets-, mote- og kunstfotografi. Aller mest kjent er han for å være hovedfotografen til undertøysmerket Victoria’s Secret, som han har vært gjennom de siste tiårene. Utstillingen Angels inneholder et utvalg av 29 portrett- og aktfotografier tatt gjennom de siste 15 årene. Utstillingen er en hyllest til feminin skjønnhet, med personlige og intime portretter av noen av verdens vakreste kvinner.

James har fanget fortrolige øyeblikk med modeller som Adriana Lima, Erin Wasson, Miranda Kerr og Rihanna - som alle er kjent for sin sublime skjønnhet, og det tillitsfulle forholdet mellom fotograf og modell kommer tydelig frem; det er ikke bare fotografier av vakre modeller, man kommer på et vis under huden på dem.

James ble tildelt Hasselblad Masters Award i 2007, og er representert av det prestisjetunge galleriet Camera Work i Berlin, i likhet med fotografer som Richard Avedon og Helmut Newton. Fotografiene i utstillingen er også med i boken Angels, fra 2014.

Utstillingen åpner torsdag 1. oktober kl.18, og står til søndag 29. november.

Les mer om arrangementether!