Ralph Lauren boikottes etter å ha kledd opp Melania Trump

Designerhuset blir beskyldt for å støtte undertrykkelse av kvinner!

I protest mot verdiene Donald Trump fronter, boikottes det erkeamerikanske merket Ralph Lauren i sosiale medier, etter å ha kledd opp førstedamen Melania til presidentinnsettelsen på fredag.

Merket designet en skreddersydd blå kåpekjole for den nye presidentfruen, som hun brukte med matchende hansker og diamant øredobber.

Luksusgarderobe: Her er USAs mest stilfulle førstedamer!

Mens enkelte hyller antrekket til Melania, har det startet en protest på sosiale medier mot merker som jobber med Melania. Etter presidentinnsettelsen ble det twitret at Ralph Lauren støttet kvinners seksuelle undertrykking ved å kle opp førstedamen - som er én av mange påstander som har kommet mot den nye presidenten.

melania trump twitter
melania trump twitter

Etter valget har det vært flere protester og demonstrasjoner og Trump-familien har måtte tåle hard medfart både under og etter valget.

Et aldri så lite toppdesigneropprør

En anonym kilde forteller at oppkledningen var uønsket fra teamet til Ralph Lauren.

"Vi begynte umiddelbart å få klager på Melania Trump. Og folk brukte hashtaggen #boycottralphlauren", forteller kilden til Harpers Bazaar.

Valget om å bruke Ralph Lauren kom ikke som en overraskelse, da han tidligere har kledd opp både Michelle Obama og Hillary Clinton da hun var førstedame.

Les også: Stjernedesigner nekter å kle opp Melania Trump!

Melania har flere ganger blitt sett i design fra de store motehusene Gucci, Ralph Lauren, Fendi, Dolce & Gabbana og Michael Kors. Nå gjenstår det å se om hvilke av designerne som kaster seg på protest-bølgen, tiltross for at Melania representerer hele USA.