© Reformation

Nå lanserer it-merket undertøy

Du har garantert siklet på kjolene til det LA-baserte klesmerke. Nå kommer de med en gladnyhet!

Florlette og romantiske kjoler, gjerne med omslag og et perfekt mønster som passer både hverdag og ferie - du har garantert forelsket deg i ett av plaggene til Reformation. Kanskje er du heldig og har en kjole eller skjørt i skapet ditt fra før... Denne uken slapp det populære merket nyheten om at de tar skrittet videre og lanserer nå en undertøyskolleksjon. Ikke nok med at kolleksjonen ser utrolig bra og behagelig ut, den er også laget av resirkulerte materialer, som resten av produktene deres.

Reformation er en tekstilbedrift bestående av opptil 80 prosent kvinner, som ønsker å gjøre verden hakket mer bærekraftig. Med den nye linjen deres ønsker de å rette fokuset på kvinner som har det samme mind-settet som de selv.

"In today's culture, our self-worth is too often based on appearance, and lingerie campaigns tend to focus only on our bodies," uttalte Reformation på dere egen Instagram-profil. Med dette sagt har merkevaren brukt modeller i alle ulike former og med ulike yrker for å fremme budskapet om deres vei mot en grønnere og enklere hverdag.

Det er først til mølla-prinsippet som gjelder, da det er en limited-edition-line med tre ulike BH-er og to ulike truser, både tanga og vanlig truse. Prisene ligger fra rundt 120 kroner og opp til 500 kroner.

Les også: 3 strømpebuksemerker du bør teste

© @Reformation