Sesongens mest trendy farge
© Getty Images og @zilwerblauw

Rosa er sesongens råeste farge

Nå er ikke lenger rosa fargen for deg som vil fremstå søt og yndig - det er vinterens aller hotteste!

© Getty Images og @glossier

LEK DEG MED UTTRYKKET

Store volangbelagte ermer, dyremønster eller avantgardistiske snitt - når du først kler deg i et rosa plagg kan du like gjerne dra på når det kommer til de andre elementene. Velg heller å tone ned resten av antrekket for å skape balanse.

Sko fra Mansur Gavriel hos Matches-fashion.com, 2.895 kr. Skjørt fra Kenzo x H&M, 999 kr.

© Ganni og Getty Images

BRUK FARGEN PÅ EN GRAFISK MÅTE

Svart og hvitt mot rosa skaper en veldig grafisk effekt, enten du velger mønster, logo eller tilbehør. Du kan også gå for ulike nyanser og materialer for å leke deg mest mulig med fargen.

Skjørt fra Bottega Veneta hos Mytheresa.com, 17.530 kr. Genser fra Puma hos Zalando.no, 649 kr.

Rosa fungerer til alt! Til og med når det er bitende kaldt ute og du må kle deg i lag på lag. Se hvordan du beholder stilen i kulden.

© Getty Images og @zilwerblauw

BRYT NORMENEDet skal ikke mer til enn ett plagg i fargen før du har fått det rå resultatet du ønsker. En rosa og søt hettegenser kombinert med et miniskjørt og et par Van's gir en ny vri på skatestilen, en fuksiarosa veske over skulderen på en herreskjorte gir deg et nytt uttrykk på jobb.

Topp fra Kenzo hos Stylebop.com, 4933 kr. Veske fra Loewe hos Mytheresa.com, 14.390 kr.

Til og med førstedamene kler seg i rosa. Og ser alt annet enn pikeaktige ut!

© Getty Images, Akila Berjaoui og @angelejsrd

GÅ FOR KONTRASTER

Enten så velger du et rosa design på noe som vanligvis ikke er rosa - som et par joggesko. Da får du effekten du vil ha. Eller du kombinerer rett og slett det rosa og søte med noe mer maskulint og rått. Tenk skinn, denim og kraftig ull. Alt handler om kontraster!

Topp fra Zara, 189 kr. Sko fra Acne Studios, 3.095 kr.

Det er ikke bare stilikonene som har dilla på rosa. Det har også nettansvarlige i Costume. Se Sonias rosa favoritter her!

© Getty Images og @glossier

BRUK TILBEHØRET FOR ALT DET ER VERDT

Gå gjerne for skinnende blank sateng, plisséer og florlett silke, men sett det da opp mot tilbehør som er alt annet enn søtt. Et rødt belte som bryter med fargen, en svart veske som strammer det hele opp eller et par slitte joggesko eller flate ankelstøvletter - så enkelt kan det gjøres.

Øredobber fra Aurélie Bidermann hos Matches-fashion.com, 880 kr. Skjørt fra Miss Selfridge, 150 kr.