Scandi Cool: De største trendene denne høsten

Den skandinaviske stilen passer perfekt til høsten. Dette er nøkkelplaggene du trenger!

Skandinaver har lenge blitt beundret for deres gode stilsans, og skandinavisk design har etablert seg på catwalken med kjente merker som Acne Studios, Wood Wood, Holzweiler og Filippa K. Alle ønsker en smakebit av den nordiske minimalismen som pryder gatene i Oslo, Stockholm, København og Helsinki.

Ikke bare sort-hvitt

Skandinavisk design er mer enn et helsort antrekk og kritthvitt interiør. Den scandi-inspirerte kvinnemoten bygger på rene silhuetter og kombinerer ulike fargepaletter med delikate stoffer.

Stilen bærer preg av skandinavisk minimalisme, samtidig som den moderniserer basisplagg som den sorte skinnjakken, et par jeans eller en hvit t-skjorte. Hele tiden med et fokus på en perfekt balanse mellom komfort, stil og funksjonalitet.

Tenk layering!

Kombiner naturlige materialer som bomull, skinn, silke og ull for en moderne lag på lag-look. Invester i nøkkelplagg som en lun strikkegenser i en naturlig fargepalett, et par mom jeans, et langt plisséskjørt og et par hvite sneakers. Tenk flere lag, og kombiner gjerne maskuline og sporty plagg med feminine farger og tekstiler.

Oppdater kontorlooken

Lek med klassiske snitt, avslappede silhuetter og stilren denim. En kimono i silke kan gi et helsort antrekk det lille ekstra. Kombiner gjerne med enkle sølvsmykker og et par mid-heel støvletter i metallic.

Høstens must-have blazer kan du style med en klassisk, stripete skjorte og et par

jeans. Et antrekk som passer like godt med hvite sneakers som med støvletter.

Populære Scandi-merker

Listen over skandinaviske merker du bør kjenne til blir bare lenger og lenger. Men selv om merkene er mange, er de ikke nødvendigvis så enkle å få tak i.

Om du ønsker å investere i gode nøkkelplagg for den skandinaviske stilen, så bør du sjekke ut Zalando sin Scandi Style-guide. Zalando har samlet de skandinaviske merkene, og gjort stilen lett tilgjengelig for alle.