© Tommy Hilfiger

Se Tommy Hilfiger og Zendayas show live fra Paris

Tommy Hilfiger kan stolt avsløre deres samarbeid med Zendaya for årets vårkolleksjon. Den velkjente skuespilleren og sangeren har designet kolleksjonen sammen med Tommy Hilfiger for første gang. Se showet live her!

Tommy Hilfiger er en av verdens mest kjente designere. Sammen med Gigi Hadid har de laget spektaktulære show, hvor de blandt annet har invitert sine gjester til sirkus og til en innendørs strand. Tommy Hilfiger har den siste tiden tilbud sine kunder plaggene direkte etter de er vist på catwalken. I motsetning til de fleste andre motehus hvor man må vente et halvt år før man kan kjøpe plaggene.

Nå har Tommy Hilfiger inngått samarbeid med skuespiller og artist Zendaya. Den 2. Mars kl 21 inviterer de til show ved det ikoniske Champs-Elysèes i Paris!

© Tommy Hilfiger

Dette første samarbeidet har fått navnet TommyXZendaya og skal feire sterke og ikoniske kvinner fra 70-tallet. Kolleksjonen har hentet inspirasjon fra den nostalgiske fortiden, men med en futuristisk twist. Zendayas unike og selvsikre stil blir forent med Tommy Hilfigers klassisk amerikanske look.

Kolleksjonen vil inneholde en miks av hverdagsklær, pene kjoler, undertøy, badetøy og accessories.

© Tommy Hilfiger

Ta plass på første rad og følg visningen i kveld klokken 21:00 direkte fra Champs-Elysèes i Paris her hos oss! Video kommer live her.