Gigi Hadid Tommy Hilfiger
© Tommy Hilfiger

London Fashion Week: Tommy Hilfigers spektakulære show

Med rock'n'roll som hovedfokus - og med Gigi Hadid i spissen, er det ikke rart Tommy er britenes favoritt.

Gigi Hadid åpnet Tommy Hilfigers spektakulære visning under under London Fashion Week i går kveld. TOMMYNOW ROCKSIRCUS var ikke til å unngå på sosiale medier, da det så ut som om hele motebransjen var samlet under ett tak. På første rad kunne man spotte stjerner som Arizona Muse, Daisy Lowe, Lara Stone, Lottie Moss og Poppy Delevingne.

Høstkolleksjonen 2017 tar oss tilbake til 90-tallet. Visjonen til Tommy er å vise det moderne Amerika, der den unge kulturen møter grunge. – Tradisjon møter streetstyle med en tvist, tartan og overraskende proposjoner, står det i pressemeldingen.

Les også: Se oppsummeringen fra moteuken i London

Kolleksjonen som går under TOMMYNOW ROCKCIRCUS er Tommys capsule-kolleksjon, med Gigi i spissen. Den typiske Tommy-jenta blander ulike stilarter, er en rabell, har attitude og elsker rock-and-roll-stilen. Gigis første antrekk er selve beskrivelsen av dette:

© Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger har tidligere vist moteshowet sitt i Los Angeles, som også går under Engelens By. Selv om The American Dream alltid har vært i DNA-et til designeren, er det ingen ting i veien for å flytte over visjonene til England.

– Jeg tror fullt og helt på The American Dream, som handler om aldri å gi opp. Det handler om å ha en vilje, en driv og et engasjement som holder deg gående. Jeg har alltid trodd på våre visjoner og meg selv, selv i vanskelige tider. Drømmer du stort, kan du oppnå hva som helst, sier Tommy Hilfiger til Costume.

Se deler av kolleksjonen under:

© Tommy Hilfiger
© Tommy Hilfiger
© Tommy Hilfiger
© Tommy Hilfiger
© Tommy Hilfiger
© Tommy Hilfiger
© Tommy Hilfiger
© Tommy Hilfiger

Bak kulissene: