Street style gine margrethe
© Getty Images

Shopping: 7 iøynefallende armbåndsur

Hverdagen er tilbake, noe som betyr avtaler, møter og kappløp med tiden. Vi har plukket vi de fineste klokkene du kan pynte deg med

En klokke gjør mer med et antrekk enn hva du tror. Det er klassisk, sofistikert og spriter opp ethvert antrekk. Selv en hvit t-skjorte blir hakket mer spennende med en klokke rundt håndleddet. Et armbåndsur trenger ikke å koste skjorta. På markedet i dag finnes det flust med modeller til en rimelig penge, og som har en batteritid tid på over et år. Daniel Wellington er et sikkert budsjettkjøp, men vi har også plukket ut flere modeller som har et feminint preg. Hvilken går du for?

Leste du? Eger lanserer to nye klesmerker

Casio-klokkene går aldri av moten, og er sporty i utrykket. Bruk klokken på kontoret, på gymmen eller på festival, 598 kroner.

Daniel Wellington-klokkene har for lengst gjort sitt inntog på det norske markedet. Ikke rart, da klokkene er minimalistiske og tidløse. Nå ønsker vi oss en klokke i en varm tone, og med skinnreim. Klokke fra DW, 1.549 kroner.

Vil du legge litt mer i en klokke, har Zalando mange varianter du kan velge mellom. Vi fant en modell fra Emporio Armani som falt i smak. Vi elsker miksen mellom sølv og rosegull. Klokke fra EA, 3.895 kroner

Guccis klokker er som et kunstverk rundt håndleddet. Denne modellen er ikke av den mest originale, selv om rødfargen vekker oppsikt - og er med på å løfte ethvert antrekk. Hvor søt er ikke bie-detaljen på urskiven? Klokke fra Gucci, 6.610 kroner

Norske Harper&Brooks lanserte de tidløse klokkene sine for få sesonger siden. Målet er å designe klokker som er inspirert av den norske naturen samt det urbane livet på Manhattan. Vi liker at klokken er såpass stilren og kan brukes til absolutt alle tilstelninger. Klokken koster 2.225 kroner.

Er du mer av den glamorøse typen, og liker at klokken skal skinne om kapp med resten av antrekket har vi funnet modellen som passer deg. Michael Kors lager klokker som definitivt vekker oppsikt, og passer kanskje mer på fest enn på hyttetur. Klokke fra Michael Kors, 2.295 kroner.

Feminine, minimalistiske og delikate er stikkordene for det svenske klokkemerket Mockberg, som designer klokker som passer den klassiske jenta. Klokkene kommer i en rekke ulike varianter, med forskjellige reimer og urskriver. Kokken koster 1.299 kroner.