© Anna Stokland

Skotrend: Kitten heels

50-tallsskoen er tilbake! Vi har plukket ut 6 favoritter

Audrey Hepburn gjorde den lave hælen populær på 50-tallet. Nå er den igjen å se i motebildet - og passer perfekt om du ikke er komfortabel i 15 cm over bakken. Med et par kitten heels varer mest sannsynlig kvelden lengre, og de er komfortable selv på en travel arbeidsdag. Heldigvis bugner butikkene over med ulike modeller som piffer opp et enkelt antrekk på 1-2-3 - til både budsjett- og luksuspris.

Leste du? Nytt shoppekonsept til Norge

Zara har endelig fått inn nyhetene, og skoene står øverst på ønskelisten. Gå for en nøytral farge som burgunder, eller velg en sprek farge med glitterdetaljer.

Sko fra Zara, 559 kroner

I og med at det begynner å bli høst kan det være greit med lukket tå for å ikke fryse av seg tærne. Vi elsker kameltonen!

Sko fra H&M, 399 kroner

Disse modellene fra Mango minner svært om Diors populære kittel heel med skjev hæl. Heldigvis er disse til budjsettpris, noe som føles bedre enn å kjøpe et par til over 8.000 kroner signert Dior. Den røde fargen er en av sesongens hotteste, og gjør seg fint selv på sko.

Sko fra Mango, 499 kroner

Gucci er flink med iøynefallende detaljer, og denne skomodellen er intet unntak. Vil du skille deg ut i mengden, samtidig som du tømmer sparegrisen er disse midt i blinken.

Sko fra Gucci, 5.065 kroner

Vi elsker sløyfedetaljen på skoene til Ganni, som gjør skoen hakket mer feminin og leken. I tillegg er de perfekt til både kontoret, middag og en fest på byen.

Sko fra Ganni, ca 2.000 kroner

Dropp basisfargene og gå heller for en sprek metallfarge som denne. Stroppen bak hælen hjelper på balansen.

Sko fra ATP Atelier, 2.560 kroner