buksedrakt
© Anna Stokland

Slik bruker du buksedrakten

Play suit, cat suit, jumpsuit, buksedrakt - kjært barn har mange navn! Dette er våre favoritter!

Den populære buksedrakten er enklere å bruke enn man tror. Den omdiskuterte plagget er nå tilbake i trendbildet, og selv om drakten egentlig er tidløs i seg selv, kan man gå for spreke fargetoner, morsomme snitt og feminine detaljer for å gjøre den mer up to date. Vi har plukket ut våre favoritter, uansett om du skal på jobb, fest eller på ferie.

© Anna Stokland og produsentene

I tiden

En buksedrakt i seg selv er tidløs og klassisk, men vil man kjøre litt på, samt å spille på trendene kan man gå for en mer utagerende variant. Vi har plukket ut en modell i leopardmønster, en drakt som er svært synlig grunnet mønsteret. Nailer man den rocka looken, ser det utrolig kult ut. Vi liker også den rosa, som passer den feminine fasjonistaen. Begge buksedraktene er nokså minimalistiske, noe som gjør at du kan style den på din egen og individuelle måte. Det viktigste er å føle seg komfortabel.

Buksedrakt med dyreprint fra Zara, 649 kroner
Rosa buksedrakt fra Ganni, 4199 kroner

© Anna Stokland og produsentene

Sporty spice

Liker du å gå i sneakers og i komfortable klær, anbefaler vi at du fortsetter i akkurat den duren. Velg en buksedrakt med sportslige detaljer, som strikk, myke materialer og løse snitt. Fargespekteret kan godt matche med resten av garderoben din, slik at det ikke bli vanskelig å velge yttertøy, tilbehør og sko.

Sort buksedrakt fra Y - 3, ca 7000 kroner
Buksedrakt i burgunder fra Valentino, ca 7000 kroner (Førpris: ca 17 000 kroner)

© Anna Stokland og produsentene

Festdrakt

Skal du på fest, og er usikker på hva du skal ha på deg er en buksedrakt noe av det lettest du kan gå for. Da slipper du å tenke på hva som skal matche sammen - det eneste du trenger er et par kule sko og en veske som passer antrekket eller tilstelning. Gå for en buksedrakt i et fint mønster, eller med feminine detaljer på som bildet. Er drakten veldig simpel, kan man slå til ekstra når det kommer til tilbehøret.

Drakt med blomster fra Zara, 549 kroner
Sort buksedrakt fra H&M, 399 kroner

© Anna Stokland og produsentene

Minimalistisk hverdag

Du trenger ikke gjøre mye for å føle det litt pigg i hverdagen. Tenk minimalistisk - da en buksedrakt egentlig er 'mye' i seg selv. Match fargen på drakten med tilbehøret, og ton ned der det trengs. Vi har hentet inpirasjon fra gatemoten under moteukene, og liker lune jordtoner matchet med sort tilbehør som på bildet over.

Beige drakt fra H&M, 699 kroner
Militærgrønn drakt fra & Other Stories, ca 900 kroner

© Anna Stokland og produsentene

Denimdrøm

Er du glad i denim, er det ingenting i veien for å gå all in når det kommer til en jumpsuit. Gå for en heldekkende drakt i en kul vask, eller gå for modellen som ligner snekkerbuksen. Sistnevnte drakt kan for eksempel styles med en skjorte, slik at utrykket blir mer feminint. Bruk Converse for en mer avslappende stil, eller gå for hæler for å få en penere holdning.

Heldekkende drakt fra Mango, 799 kroner
Drakt uten ermer fra SEA, ca 3000 kroner