© Instagram// Getty Images

Solbrillene som passer din ansiktsfasong

Enten du har rundt, firkantet, hjerteformet, eller ovalt ansikt finnes det solbriller som passer din ansiktsform perfekt.

Hjerteformet ansikt

Store, runde solbriller får et hjerteformet ansikt til å se balansert ut. Du kan også velge solbriller med lys innfatning øverst. Da vil solbrillene ta oppmerksomheten fra pannen.

Fokuset bør være på linjeforskjellen mellom pannen og haken. Derfor er cat eye og pilotbriller også perfekte fordi de vil fremheve kinnbena og forlenge ansiktet.

Solbriller med tynne stenger er også å anbefale da disse minimerer bredden i den øverste delen av ansiktet.

Vil du motta invitasjoner til eksklusive kundekvelder? MELD DEG på vårt nyhetsbrev her!

Rundt ansikt

Velg rektangulære solbriller for å få ansiktet til å virke lengre og smalere. Aviator-solbriller balanserer ansiktets runde fasong, uten at det framhever det for mye.

Cat eye- solbriller er et godt alternativ og de spisse kantene utgjør en fin kontrast til ansiktets naturlige runde form.

Se etter solbriller med skarpe kanter og vertikale linjer for å forlenge ansiktet. Geometriske former ser utrolig kult ut på deg med rundt ansikt, og klassiske Ray Ban-briller er som skapt for ansiktsformen din.

Firkantet ansikt

Solbriller med dobbel stang over nesen får et firkantet ansikt til å se smalere ut. Gå for solbriller med kurvet innfatning eller runde som mykner ansiktsfasongen.

Pilotbriller er et godt valg fordi de balanserer kjevepartiet.

Ovalt ansikt

Folk med oval ansiktsfasong har ofte høye kinnben. Statement-innfatninger framhever kinnbena i tillegg til å være kule.

Rektangulære solbriller balanserer et ovalt ansikt. Hvis du har ovalt ansikt passer alle solbriller til deg, men spesielt store, runde solbriller gjør et ovalt ansikt velproporsjonert.