© @adamkatzsinding

Stockholm Fashion Week: Björn Borgs storslåtte visning

Björn Borg ønsker å se oss i sporty festantrekk, hodebånd og tennissokker. Se hele kolleksjonen her!

Björn Borg avsluttet torsdag kveld under moteuken i Stockholm. Med en fullsatt sal og over 2.000 gjester viste Björn Borg to fulle kolleksjoner i Royal Tennis Hall.

De klassiske hodebåndene, tennisspillere og et liveband var det som møtte oss da vi ble invitert til den storslåtte visningen. Den første kolleksjonen bar preg av BBs ikoniske sporty utrykk, der modellene var kledd i tennissokker, tights og kule treningsjakker. Kolleksjonen har hentet inspirasjon fra ikonet Björn Borg selv, og hans ikoniske og sporty stil på 70-tallet. Hvem husker vel ikke de lang lyse lokkene og hårbåndet hans?

Den andre delen av kolleksjonen var mer relatert til det globale motebildet, der vi kunne se tydelige referanser til dagens trender. Volumiøse skjørt, magetopper, sporty detaljer og logo-prints. Om få dager slippes filmen BORG på norske kinoer, en film om legenden Björn Borgs liv og tenniskarriere. Klærne i den andre delen er også med i filmen.

Se deler av kolleksjonen under!

Fikk du med deg: Toteme viste for første gang under moteuken

*Vi gjør oppmerksom på at deler av kostnadene i forbindelsen med denne artikkelen er dekket av Assosiation of Swedish Fashion Brands . Alt som publiseres, er likevel vurdert på et fritt og uavhengig journalistisk grunnlag.