© Anna Stokland

Streetstyle: Se det beste fra de internasjonale moteukene

Tykke ullgensere, store blazere og rutete plagg - dette er streetstyletrendene som gjelder nå!

De internasjonale moteukene er godt i gang, og noe av det aller morsomste er å følge med på gatemoten. Streetstylefotografene kan å forevige de moteriktige øyeblikkene, og vi har plukket ut antrekkene som inspirerer oss aller mest.

Denne sesongen er det spesielt tre trender som regjerer på gateplan. Den oversized blazeren er ikke til å komme unna denne høsten. Costume har plukket ut de aller fineste HER. I tillegg er de rutete plaggene et must, noe som også var å se på Burberrys visning i London i helgen. Strikkeplagg er også en av høstens største trender. De er stylet til både skjørt og bukser med høyt liv, vide jeans og maskuline dressbukser. Ønsker du deg en god og varm ullgenser kan du finne din favoritt HER. Om du heller liker de tynne gensrene i ullmatriale kan du finne de HER (vår favoritt er designet av Hanneli Mustaparta).

© Anna Stokland

Den norske bloggeren Annabel Rosendahl er alltid ute med siste nytt. Her har hun valgt en original og retro ullgenser, noe som bryter bra med blondebuksene.

© Anna Stokland

Den danske it-jenta Emili Sindlev gikk for den rutete skjortekjolen under moteuken i New York. Vi elsker den avslappende stilen, noe som skapes ved hjelp av sneakers og sokker i skoene.

© Anna Stokland

Den er ekstra fint å style ullgensere med jeans. Kontrasten er prikken over i-en.

© Anna Stokland

Kameltonene er heller ikke til å komme unna denne sesongen. Style den gjerne ton-i-ton som på dette bildet, eller miks materialer.

© Anna Stokland
© Anna Stokland
© Anna Stokland
© Anna Stokland

Høsten er den ultimate årstiden når det kommer til lag-på-lag. En skjorte under en stor genser er perfekt for denne årstiden.

© Anna Stokland

Den store blazeren passer til absolutt alt av baseplagg, som for eksempel til jeans.

© Anna Stokland

Norske Darja Barannik har lagt sin elsk på sesongens trender. Her styler hun et rutete skjørt med en kontrastfull skjorte i striper. De store øredobbene merket Annie Berner gjør antrekket komplett.

© Anna Stokland

En dressjakke kan også være feminin, og en rekke modeller er denne sesongen med innsving i midjen.

© Anna Stokland