© GettyImages

Se Burberry-showet live

Christopher Bailey avduker sin siste kolleksjon for det britiske motehuset etter 17 år i sjefsstolen!

Det er ikke bare Londons hotteste kjendiser og moteindustrisom får se Burberrys høstkolleksjon live under London Fashion Week. Vi direktesender visningen, som blir Christopher Baileys aller siste for det britiske motehuset.

Det er ingen tvil om at Bailey har gjort Burberry til et av de mest kjente luksuriøse motehusene i verden, med innovative grep og storsatsinger på det digitale markedet. Takket være designerens kreativitet, økte omsetningen med 2,5 milliarder i 2014. Motehuset var et av de første til å bryte med de tradisjonelle sesongsbegrepene, og den andre i rekken til å kastet seg påsee now, buy now-trenden, der kolleksjonene blir lagt ut for salg sekunder etter presentasjonen - til fordel for å måtte vente et halv år. Så skulle du forelske deg i et eller flere av antrekkene fra den nye kolleksjonen, trenger du ikke å vente en hel sesong med å kjøpe dem.

Etter 17 historiske år forlater nå Bailey rollen som sjefsdesigner. Dette blir hans siste kolleksjon for motehuset presentert i London, og hvor veien går videre vet vi lite om, men håper å se han igjen.

Se visningen sammen med oss på lørdag 17.februar, kl. 16:00 i norsk tid.